"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Önemli bir öneri... Değerli Arkadaşlar, Yeni nesilin Duyarsızlığı konusunda sanırım hemfikiriz.. Sizlere önerim.. çevrenizdeki arkadaşlara.. Yazıyaz'ın Takip edilmesini öneriniz...özelikle ÜNiversite gençliği.. Boş muhabbetler yerine.. Cep telefonu ile mesaj atma yerine .. gelsinler forumu takip etsinler. Ülkeleri..Milletleri hakkında fikir sahibi olsunlar.. Boş yetişmesinler.. Siyasi fikir hiç önemli değil.. en azından bir fikirleri.. olsun. Hayata bir bakış açıları olsun.. Ne dersiniz?... saygılar. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben çevremdeki birkaç kişiye söyledim ancak bu tarz sitelerin istihbarat kaynaklı olduğunu iddia ediyorlardı...Bayağı güldüğümü hatırlıyorum. __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
| #3 | ||
| Alıntı:
?__________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
| #4 | ||
| Alıntı:
Siteler mi bu amaç ile açılıyor, yoksa siteler istihbarat teşkilatların takibine mi alınıyormuş? Anlamadım inanın... | |
| #5 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
İnternete yazdığınız her şey, bir şekilde takip edilebilir. | |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ben söyleyebildiğim herkese söylüyorum.Ama kimsede böyle bir istek yok.Söylediğim kişilerden bazıları da bu foruma üye. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Her geçen gün daha çok kişiye tavsiye ediyorum ve daha çok arkadaş aramıza katılıyor... Ama bazıları daha bakmadan reddediyor bu teklifimi... Ne yapalım artık onlar kaybetsinler... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #8 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Desenize Apolitik olarak yaşayacaklar.. Kimbilir.. bu hayatta onları ilgilendiren tek şey.. İyi bir CEP TELEFONU MODELİ.... belki de... | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Politik olmalarını da beklemiyorum ki... En azından bir baksalar elbet kendilerene göre bir bölüm de bulacaklardır ama onu bile düşünmüyorlar... Dediğiniz gibi dertleri iyi bir cep telefonu modeli ya da kim kimle beraber gibi gereksiz işler... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Elimden geldigince söluemeye çalişiyorum ve girmeleri için ikna ediyorum ve memnun kaliyorlar.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|