Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

''Turkuaz Hareketi Skandalları''

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski20-12-06, 15:11  #1
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
''Turkuaz Hareketi Skandalları''

:-) Yalan rüzgârı

Aslında hiç bulaşmayı düşünmüyordum. Kenara çekilip izleyecektim. Ali Müfit Gürtuna'nın kıyameti kopartan kurmaylar listesinden bahsediyorum. Hani ismini verdiği herkes kendisini yalanladı ya... Sonra Gürtuna'nın bu sefer beni yalanlayan faksını aldım. Ne diyor? "Turkuaz Hareketi'nin kurmaylarını sayarken Mustafa Sarıgül'ün ismini verdik ama diğerleri kesin demedik." Siz çıkın bir röportajda partinizde yer alacak isimleri bir bir verin. O isimler sizi yalanlayınca suçu gazetecinin üzerine atın. Bravo yani! Neymiş, aslında sayın Gürtuna gönlünden geçen isimleri saymış da ben yanlış anlamışım. Ben de dünkü gazeteci, çömez muhabirim ya, duyduğumu anlamıyorum.
1- O isimleri röportajda yayınlandığı gibi Gürtuna'ya ben sormadım. Gürtuna, isimleri tek tek bana yazdırdıktan sonra, "Şimdi bunları ben söylemiş olursam yanlış olur, siz duymuş gibi sorun ben cevap vereyim" dedi....Kaynak_
http://www.sabah.com.tr/2006/11/15/yaz78-40-133.html
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın
Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın...
erdi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski20-12-06, 15:42  #2
bbucak

Giriş Tarihi: Oct 2006
...

Sayın Ali Müfit Gürtuna ve Turkuaz hareketi, KanalTürk'de yayınlanan Cevizkabuğu programında sonlandı sanırım. Malesef Sn.Gürtuna, Türkiye'nin sorunlarından ve gerçeklerinden uzak, pek de dişe dokunur bir fikir sunmayan, açıkcası da anlaşılamayan bir hareket içersine girmiş izlenimi verdi bana.

O günden sonra, ne tür bir yenilik, söylemi oldu açıkcası bilmiyorum. Destekleyen ve yakinen takip eden bir arkadaş varsa ( -ki allahdan başka birşey isteyesim geliyor bu noktada), Turkuaz hareketinin ne olduğunu anlatmasını isterdim.
bbucak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski21-12-06, 20:37  #3
ademt87

Giriş Tarihi: Dec 2006

Buradan yola çıkarak bilgiye ve birliğe dayalı bir siyaset anlayışını benimseyen Turkuaz Hareket’i kurduk. ‘Bilgi toplumu’ ve ‘değerler ülkesi’ ilkeleri üzerinde yükselecek parlak geleceği vizyonel hedef olarak önümüze koyduk.
Turkuaz Hareket, bu yükümlülüğün platformu olarak ülkemizin modernleşme sürecindeki sıkışmışlığına çözüm üretmeye çalışıyor. Sorunların çözümüne yeni bakış açıları, yeni açılımlar ve yeni siyasal yaklaşımlar bulunabileceğine inanıyor.
Ali Müfit Gürtuna tabiri ile Turkuaz hareketi arkadasım.Ayrıca bu oluşum devam etmektedir.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 21:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)