"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Cumhurbaşkanlığı anketi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Değerli arkadaşlar ! Bu tür anketin sitemizde de yapıldığını biyorum. Bu anketin biraz daha büyük boyutta yapıldığı ve sadece bir anket sitesinin olduğu bir mail aldım. Öncelikle bu mail'i koyuyor ve ilgilenenlerin anketi değerlendirip değerlendirmeyeceği konusunu da kendi arzularına bırakıyorum. Umarım yönetimce de bir mahsuru bulunmaz. Alıntı:
Saygılarımla. | |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aslında ne kadar demokratik bir ülke oldugumuzu gösteren bir anket diğer anketler gibi tıpkı.. Herkes Recep Tayyip Erdoğan'a karşı,halkın %80-85'i buna karşı iken işte bu şahsiyet o koltuk için aday olacak ve çok büyük bir ihtimal seçimi kazanacak.Güya vatandaşların Cumhurbaşkanı olacak.İstenilmeyen biri var denilen demokrasi ile en tepede olacak. Gerçi ben pek inanmıyorum buna.Çünkü Türkiye daha buna hazır bir ülke değil.Çok tansiyonlu geçecek bu secimler,bir çok şeyin dönüm noktası olacak.. Saygıyla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Ana muhalefet başta üzere olmak üzere,Ak partinin, cumhurbaşkanını belirlemesini engellemek üzere kimse somut adımlar atmadığı sürece Dur bakalımlar ile zaman hızla akıp geçiyor.cumhurbaşkanlığını aldık tan sonrada herkez ağzı açık seyredecek.vay be sonunda oldu deye cekler. Kadın yeni evlenmiş ve kocası işte iken sokağa çıkmış,sokakta biri peşine takılmış,kadın dur bakalım demiş,bakkala girmiş adam peşinde,yine dur bakalım demiş,bakkaldan eve dönerken adam yine peşinde,yine dur bakalımdemiş,evin kapısında adamda yanında,dur bakalım demiş,eve girmiş adamda onunla beraber girmiş,yine dur bakalım.Kadın yatak odasına elbise değiştirirken adamda girmiş odaya,Yine hayretle dur bakalım demiş. Adam kadını yatağa yatırmış kadın yine dur bakalım.Adam işi bitince evden çıkıp gitmiş.kadında ağzı açık öylece bakakalmış ![]() Sürçü lisan oldu ise affola Saygılarımla |
|
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Herkes aptal kadın rölünümü oynayacak, yoksa birileri millete aptal kadın rolünü mü uygun görecek. Milleti aptal yerine koyanların sonları genellikle hüsran olmuştur. Saygılarımla. Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-12-06 00:51 . | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Sonlarının hüsran olduğunda çok haklısınız.Ama onların hüsranı bu ülkeyeen az 20 yıla mal olmuştur.20 yılın acısını ve hüsranını bu halk bu vatandaş çektikten sonra,20 kişi sallansa ne yazar? Onlara hüsranı yine yaşatalımda ama biz onların acısını çekmiyelim. Bunun içinde tek çare,rüzgara duvar örmek değil,rüzgar biz olalım. Saygılarımla | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|