"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İyi ki icat edilmiş dediğiniz buluş hangisi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| nerden hayal edebilirdik ki.. cep telefonu icaat edilecekte,köşe bucak heryerde konuşma olanağımız olacak öyle şey mi olurmuş derdik...bir zamanlar yıl 2006 ve sorum şu.. iyiki icaat edilmiş dediğiniz ve hayatınızda size kolaylık sağlıyan buluş hangisi? tabiki onlarca var ama..hem olaya güzellik kazandırmak hemde aradan seçmek zorunda kalmanız acısın dan sadace 3 tane söylerseniz sevinirim cep telefonu playstation ve jilet diyorum ben |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Tarih kitaplarında bu bilgi bence "İnternet" olarak geçecek. Çünkü en az matbaanın bulunması kadar önemli. Gelecekte bu önemi daha da fazla göreceğiz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İnternet diyorum.Diğerleri tartışılabilir! Bir de nano teknoloji çok ilgimi çekiyor. doğançay |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| hımmm elektrik ve wolkman elektrik olmasaydı wolkmanımın pillerini şarj edemezdim wolkmanım olmasaydı hayatta trk korktuğum gök gürlemesini duymak zorunda kalacaktım |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Cep telefonu,Bilgisayar..... ya da bilişim adına herşey.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| şohben yaşasın sıcak su __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ampul, elektrik, kibrit (çakmak ), buzdolabı __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2006
| size katılıyorum.yorumunuz çok güzel.evet büyüklerimiz de aynı şeyleri söylüyorlar.hiç hayal etmezdik diyorlar.ama hayat işte ne getiriceği bilinmiyor.bence yıllır sonra belki insanlar ışınlanacaklar.neden olmasın mümkün bence.çünkü teknoloji her gün değişiyor gelişiyor. iyiki bulunmuş dediğim çok şey var .seçim yapmak zor.illaki yapmam gerekiyorsa başta elektrik derdim.taşıt ve telefon olurdu seçimim. |
|
| #9 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Devrimin olduğu her yer
| iyi ki kalem icat edilmiş. iyi ki kağıt icat edilmiş. |
|
| #10 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| klozet...oturarak yapmak ve aynı anda birşeyler okumanın zevki başka oluyor __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|