"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| İlker Bey meselesinden sonra orada hayali bir tasvir yapalım diyen oldu.Sanırım daha yapılmamış ben başlayayım siz de yardımcı olun...Adı,sevdiği renkler,dinlediği müzik tarzı,siyasi görüşü,okuduğu kitap tarzı,giyim tarzı,konuşma tarzı(kibar,argo...),yaşadığı şehir....gibi kavramlarla başlayabiliriz.Yeni kavramlar ve kavram sonuçları bulalım.Ne dersiniz?Ben adını Şakir diye düşünmüştüm...Başka düşünen var mı?(Bu arada forumda Şakir yok di mi )Bekliyorum...__________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben anlayamadım... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
| Sanırım kimse anlayamamış.Hayal gücümüzü kullanarak bir insan yaratacağız hepsi bu!!!Sizin hiç hayaliniz yok mu?Nasıl bir dostunuz olsun isterdiniz,ya da nasıl bir düşmanınız var???Çevremize görülen ideal insan tablosu ne?Bunu hepimiz tasvirleyebiliriz de sanırım yansıtamıyoruz...Ben adını Şakir koyarak başlıyorum.Sevdiği renk de mor olsun.Var mı itrazı olan??? __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #4 | |
| İdeal insan tablosu: - Hayalleri uğruna sonuna kadar mücadele eden - Başkalarını kırmamaya çalışan - Kendini geliştiren - Hayatta bir işe yarayan ... Böyle gider... __________________
| #5 | |
| O kadar soyut ki!!!Neyse...Ben anlatamadım,hayallerim suya düştü...Keşke açılmasaydı konu yaa...Kendimi ifade etmekte zorlanmışım demek...Anlayan olursa bekliyorum.Durun ben sorayım.Bu adam kaç ile kaç arası çalışır?Bir de hangi tarz müzik dinler? __________________
| #6 | ||
| Alıntı:
Tamam ya ben yazmıyorum artıkın... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #7 | |
| Ya sorun sizde değil bende...Şimdiye kadar açtığım konulardan tek anlaşılabilen''neden ateş???''di...Hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama:''bugün neler yaptınız''konusu da aynen böyle yanlış anlaşılmıştı...Tekrar sorunun bende olduğunn kanıtı...Siz yazıya son gaz devam ![]() __________________
| #8 | |
| Biraz değişik konular açıyorsun haliyle de değişik cevaplar geliyor yani ortada herhangibir sorun yok neyse benim bu konuda yazacak fazla bir şeyim yok doğrusu yaratıcı bir fikir gelmiyor aklıma... __________________
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Başlıyalım bakalım Şakir bey;kitap okumaz,sinemaya hiç gitmemiş.Tiyatro dersen adını dahi anımsamıyor. |
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
hayal gücümü zorluyorum şimdi.. bir türlü anlaşılmadığını düşünüyor,benim karakterim pop dinliyor,ciklet çiğniyor pembeyi seviyor, konuşma tarzı 'döncem ben sana. gelcem,ok.kiss me vs.. olsun' siyasi görüşü..her seçim de değişiyor okuduğu kitaplar..resimli romanlar şimdi bu şakir mi oldu ![]() | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|