"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| GAP'ı pazarlıyoruz / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Geçen gün 10 milyar $ lık F-35 leri alacagını açıklayan Türkiye,dün başbakanının açıklamalarıyla şok oldu... GAP için 10 milyar $ daha lazım,o kadar paramız yok o yüzden pazarlayacagız... Durum savaş uçakları olunca para oluyorda GAP olunca para olmuyor mu arkadaşlar? Özellikle AKP li arkadaşlar bana bir açıklarsa bu durumu çok memnun olurum ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Siz yatırımlar için ayrılan bütçe ile MG bakanlığının bütçesini aynımı sanıyorsunuz!!! Bu güne kadar bütçeden en çok payı hep MG bakanlığı almıştır, Bu sene ilk defa AKP hükümeti bütçeden en büyük payı MEB'a vermiştir. Para yok demek yok anlamında değildir!!! 2007 bütçesi yeni tasarlanmış olduğuna göre daha hiçbi kurum ilk payı almadığını göz önünde bulundurursak; ''Gap'a verecek paramız'' yok demiştir,Daha kritik yatırımlar planlarında olabilir. Sizin ''pazarlıyacağız'' tabirini başbakan kullanmamıştır.. Tek uğraşınız olayları çarpıtmak,gericilik yapmak.. Bu millet bunları yemiyor artık anketlerde bunu görebilirsiniz. Sadece gülüyorlar...:61 :61 __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Komsu ülkelerde savaş varken tabiki TÜrkiyede güvenliği için para harcayacak. Silaha yapılan yatırımın yer i farklıdır.LÜtfen bu mevzuyu GAp la bağdaştırmayalım. __________________
Nedir ki bu bitmek bilmez yaradış? Yok olacaksa Birgün her yer Yaradılmış. |
|
| #4 | |
Yazar Adayı ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Açıklanması zor bir durum olsa gerek :=) __________________
Bu sanal bir kullanıcı adıdır. Forum özelliklerini deneme amacıyla yönetim tarafından kullanılmaktadır. |
|
| #5 | |
| Bugünkü Milliyet gazetesi 10.sayfa direk olarak başbakanın agzından alıntı ile : "GAP'a yetiştirecek paramız yok,şu anda GAP ı pazarlıyoruz." Alın işte başbakan söylemedi dediğiniz olayda direk başbakanın cümleleri... İşim gücüm yok başbakanın laflarını saptıracak değilim... Şimdi de size gülüyorlar:61 :61 |
|
| #6 | |
| Sn.erdi diğer konulara cevap yazıp bu konuyu görmezden gelmeyin ![]() Mesaja bir cevap bekliyorum efenim ![]() |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
GAP'ı zaten yukarıda belirttim... Medyada AKP'ye karşı olan tavrı biliyorsunuz.. A dense size B diye geliyor... Sandıkta göreceksiniz kim kime gülmüş.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| GAP'ı gapıyorlar.Çoban Sülo duymasın. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
O zaman bu başbakanda bir iki yüzlülük var... Baksanıza teke tek te farklı konuşuyor Milliyet'te farklı:61 | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Ben milliyetin Teke Tek programından alıntı yaptığı kanatindeyim.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|