| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mümkünse Yazıyaz'da ayrı bir spor sayfası açılabilir mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Mümkünse Yazıyaz'da ayrı bir spor sayfası açılabilir mi? Arkadaşlar spora çok düşkün biriyim.Spor haberlerini sürekli takip ederim ve kendim de bol bol spor yaparım.İsteğim şu;acaba forumda edebiyat,siyaset olduğu gibi bir spor sayfası olabilir mi? __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #2 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Saygılarımla. | |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Genel anlamda şart bencede ama öyle gs bjk gibi alt forumlar açmak yerine futbol takımlarının tarihlerini sporcuların hayatlarını ve enterasan spor olaylarını yazabileceğimiz bir spor başlığı olsa iyi olur |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Yazıyaz en nihayetinde bir "Düşünce" platformu. Dolayısıyla, ne "taraftar sayfalarına" ne de "spor hakkında genel bilgi" içeren sayfalara ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki, bizim dışımızdaki neredeyse tüm forumlarda bu tür sayfalar bulunmakta. Bu da bence buranın farkı olsun ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Zaten benim öyle düşündüğüm şey taraftar sayfaları değildi.Saygı çerçevesi içinde,günlük spor olayları,sporların tarihi gelişimi,insanların spor hakkındaki fikirleri,sporcularımızın başarıları gibi şeyleri konuşmaktı.Ama tabi ki herkes bu fikrime sıcak bakmayabilir.Eğer çoğunluk istemezse sayfa açılmaz zaten. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #6 | ||
| Alıntı:
Bazı aile büyükleri vardır, "Oğlum futbolcumu yetiştirecağiz, okuda adam ol " gibi nasihatler veren. Veya çocukları müzikle , müzük aleti ile ilgilenirse, " Aklını başına topla, bu işler karın doyurmaz " tipinden bol nasihatlı nutuklar çekilirdi. Yazıyaz bir aile ise, yönetim ailenin diğer ihtiyaçlarına cevap vermeli, değilmi ? Saygılarımla. | |
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Ayrı bir forum bölümü olarak spor başlığının gerek foruma gerekse forumun işlevselliğine bir katkı yapacağı kanaatinde değilim. Şayet spor faaliyetlerinden veya spor dallarının tarihinden bahsetmek isteyen üyelerimiz varsa bunları konu dışı bölümünde de ifade edebilirler. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| evet ben de katılıyorum spor sayfasıda olsun ama sadece futbola endeksli kalmasın.. hem tartışırız, tartışırkende, birbirimize pet şişe,çakmak,bozuk para,ses bombası vs... atarız olmasın mı yoksa.. ![]() |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Yazıyaz'da bir spor bölümünün açılmasının kaliteyi düşüreceğini düşünüyorum. Dışarıdan Yazıyaz'a gelen insanlar, spor sayfalarında ki tartışmanın boyutlarına ve üyelerin sayı durumuna bakarak sırf futbolu tartışmak için buraya gelebilirler. Bu da Yazıyaz'ın bilgi, yorum ve düşünce ağırlıklı olan seviyeli karakterine uymayabilir. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #10 | ||
| Alıntı:
Saygılarımla. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|