"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| dün internette ve televizyon haberlerinde gördüm ve izledim. bana daha çok kükrüyor gibi geldi, ama kükremesi Allah ifadesinide anımsatıyordu.. arkadaşların bu olaya yaklaşımını merak ediyorum.. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Zavallı hayvan çevresine toplanan onca insandan rahatsız olmuş milleti kovalamaya çalışıyor. Tabi buarada çıkardığı sesler aslan dilinde "illallah" anlamına geliyor olabilir:p Tek kelimeyle komik!!! __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bu olay, şu Coca-Cola yazısından "Allah yoktur, Muhammed yoktur" sonucunu çıkarmak gibi birşey. Sanırım bu gözlükler, diğer olasılıkları (hatta dünyayı) görmeye izin vermiyor . Ne dersiniz? |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bebeğin mama demesini baba olarak yorumlamaktan ne farkı var? |
| #5 | |
| ben aslanda dini hurafe yapıp, dini sömürüp, çıkar elde edenlere özenmiş olamazmı.. |
| #6 | |
| bence yakında hurafeciler çıkar. aslanın kafesine ip bağlamalar, dilek tutmalar, aslanın yüzü suyu ürmetine... falan başlarlar. ama ben kesinlikle kasefin arkasında olmasını isterim. nemelazım karada yaşayan en büyük yırtıcı, etobur hayvan ( 200-300 kiloluk) ![]() ulubatli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-12-06 21:03 . |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Parktaki bütün Aslanlar Cuma namazı vaktinde zikir çekmiş... Sadece o anı yakalayanlar söylüyor... Sesin kaydı felan yok yani... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ya da doları katlayıp bin laden:D __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
|
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
e tabi bazen böyle hurefeler şart oluyor kendini kanıtlamak için tıpkı "maymun kız" masalı gibi hatta eleştirilen medyanın bunu haber yaptığı ve gerçekmiş gibi insanlara yutturduğu bir çok tarikatın ise o maymun kız resmini duvarlara asıp ayetler ile altına işte gördünüzmü Allah'ın gücünü diye bangır bangır bağırması gibi oysa gerçek danimarkalı bir heykel trasşın bal mumu heykeli olması gibi... | |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|