| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Aşk hakkında.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| aşkın limiti olsa ne olurdu ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | |
| bence daha iyi olurdu çünkü ozaman gerçek aşklar yaşanırdı diye düşünüyorum... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
senin limitin 2 yıllık sevdiği'nin limiti 5 yıllık senin limit 2 yıl sonra bittiğin de dialog şu olur heralde.. ertesi gün.kampüste.. -aşkım -ne aşkı be neden bahsediyosun -kemal,ben nalan noldu sana(şaşkın şaşkın) -allahım ya..asıl sana noldu nalan aşkım maşkım ne bu yıvışıklık -yoksa senin limitin mi doldu kemal..ühühühühüü ![]() | |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
herkese 2 desek ? bu arada sen de amba fesatmışsın be arkadaş biz işe duygusal yönden yaklaşmaya çalıştık... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| o zaman da aşk'sız bir yaşam olurdu.. herkes 2 yıl olamaz.. aşk sız bir hayat istemessin heralde bi düşün 2 yıl aşk hakkın var aşık olmaya korkarsın 18'indemi olsam 30'un damı olsam ... derken bakmışsın,iş göremez hale gelmişiz en iyisi limitsiz olsun defalarca aşık olalım..anlaştık hoşca kal |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
ben iki kere olsun dedim çünkü insanlar hatayı sever birinci hakkı öyle gitti ikincisini de daha anlamlı kullanırlar ozaman... tabii sen günümüz aşklarına göre konuşuyorsun ben sevgiye limit koyalım demiyorum ki aşka diyorum... her zaman aşık olursak aşkın anlamı kalmaz... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sevginin de aşkın da limiti olmamalı. Ne demek limit? Duygulu bir konuda sınırlar koymak, öyle olmasını dilemek ya da beklemek bana göre bir şey değil. Çünkü benim sevgi ve aşk anlayışımda limit olamaz. Koyulan veya koyulacak her hangi bir limit bana yetmez. Ayrıca aşksız sevgi, sevgisiz aşk'la mutlu olmak ya da beraberliği uzun süreli sürdürmek pek mümkün değil gibi geliyor bana. Her gün her gün ikisini de canlı tutup yenilemek gerek. Önemseniyorsa tabi. Önemsenmiyorsa limit konulabilir tabi. O limit aşılmamalı zaten bu düşünceyle aşılamaz da yok olup gider. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| :62Ne alakası var kredi kartımı bu limitle çalışacak. Limitli olursa gerçek aşkın yaşanması, olaya faklı bi boyut katmış doğrusu, biraz daha komik olmuş soru.:61 __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Limiti olmadığı için aşk zaten, nerede, ne zaman, nasıl ve ne şiddette olacağı bilinmezki... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|