| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Nasıl konu ama... 1-Sigara içeni köpek ıssırmaz.Çünkü:yanında baston taşır.Ne de olsa sigara damar tıkanıklığına nedn olmuştur,rahat yürüyemiyordur. 2-Evine hırsız giremez.Çünkü:sabaha kadar öksürür. 3-Orasına burasına sinek konmaz:baram buram nikotin kokuyordur. 4-Nüfus planlamasına yardımcı olur.Çünkü:erkeklerde spermleri cansızlaştırıp,kadınlarda yumurtlama kapasitesini düşürür. 5-Yürürken zorlanmaz.Çünkü:tekerlekli iskemlede gezdirilir. 6-Yaşlanıp elden ayaktan düşmez.Çünkü:genç yaşta öte aleme gider. 7-Vücutları giderek hafifler.İleri diönemdeki dolaşım bozukluğu yüzünden önce parmaklaı,sonra el ve ayakları kesilir. Bakın ne çok yararı var,devam edin... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Şaka bir yana sigaranın sosyalleştirme özelliği var... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ne alaka? sayın barıs_akar... Nerden böyle bir sonuca ulaştınız acaba ![]() __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
| #5 | ||
| Alıntı:
Ayrıca ben sigarayı övmedim sadece onun bir olumlu yanını yazdım... Sigaranın insanları sosyalleştirdiği de bir gerçek... Sigara odasında bir çakmak istemekten başlayan ve devamı gelen muhabbetlere herkes tanık olmuştur... Sigara içen herkes sosyaldir ya da sigara içmeyenler antisosyaldir desem itirazınıza bir anlam verirdim ama onu çağrışım yapacak bir şey de yazmadım... Siz neden böyle düşündünüz açıklarsanız seninirim.. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #6 | ||
| Alıntı:
Bir toplulukta yanıma gelip sigaranız ya da çakmağanız var mı diye sorup bu arada diye başlayan muhabbetleri az yaşamadığım için böyle bir sonuca vardım... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-06 16:36 . | |
| #7 | ||
| Alıntı:
hala savunuyorsunuz sonrada ben öyle birşey demedim diyorsunuz yukarıda yazan ne peki resmen kişileri sigaraya itmek iyiki yazıyaz da çocuk üyemiz yok olsa... dur şunu bir deneyeyim derdi önce kahveye giderdi sonra sosyalleşeyim diye,hiç tanımadığından bir sigara diğerin den ateş isterdi bence yazınızı silin...sizin düşenceniz se bile.. ben kullanmıyorum... ama sigara için yerden izmarit toplayanları da gördüm yoldan gecenlerdem sigara isteyenleride bu sosyalleşmek değildir dilenciliktir. sizin gibi genç birisinin sigarayı sosyaleştirmesine üzüldüm doğrusu hoşca kalın | |
| #8 | ||
| Alıntı:
Ben sigaranın insanları sosyalleştirdiğine inanıyorum ama sigarayı övmediğimi söylüyorum durum bukadar basit ... Bu cümlemin hiç kimseyi sigara içmeye yönlerdiği de yok... Böyle bir amacı olmadığı gibi... İnanın sizin çocuk dediğiniz o insanlar bu yazdıklarımı okuduktan sonra sizin anladığınız gibi anlamayacak ve oratada bir problem olmayacaktı... Ben yere atılan izmaritleri mi savundum şimdi Hadi herkes sigara izmaritlerini çöpe değil yere mi atsın dedim... Nasıl bir benzetme kuruyorsunuz anlayamadım... Başka silmemi istediğiniz yazım varsa hemen sileyim sonuçta burada düşünceler isteklere göre yazılıyor tabii... İnsanların birilerinden sigara istemesinin bir dilencilik örneği olduğuna da inanmıyorum... Paylaşmanın adı dilencilik değil... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #9 | ||
| Alıntı:
sigara'ya,bu arkadaş ve sizin dediğiniz sosyalleşme yüzünden ilköğretim de başlanır oldu. problem zaten var sevgili barış sizin söylediklerinize tam tersini düşünüyorum sigara sosyelleştirmez...zehirler siz siz olun sosyalleşecem diye arkadaş cevrenizi sigaracılardan yana kullanmayın ... tiyatroya gidin,sinema vs. ne bilim olmadı playstation oynayın... barış abinize bakmayın cocuklar siz dili sürştü onun | |
| #10 | |||||
| Alıntı:
Deyip de sigaraya başlayan birini ilk kez sizden duydum... Sigaraya başlayanların nedenleri bu değil başka nedenler başka suçlular arayın... Alıntı:
Problem sigaranın sosyalleştirdiğini söylemek değil... Alıntı:
Ben sigara zehirlemez mi dedim... Alıntı:
Barış abinizin dili şürşmedi ne söylüyorsa arkasında... Sadece söylediklerimi doğru anlayın yeter... Ayrıca playstationlarla zaman kaybetmeyin gidin dersmers çalışın ya da ilerde işinize yarayacak eğlenceler bulun kendinize... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | ||||
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|