Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yazıyaz E-posta Grubu Oluşturalım

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski26-12-06, 12:43  #1
Atilla

Atilla'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: Denizli
Yazıyaz E-posta Grubu Oluşturalım

Arkadaşlar Yazıyaz'da düşüncelerimizi istediğimiz gibi -az çok-dilegetirebiliyoruz.Ama bir zaman sonra bir yılgınlık oluyor.Ama düşünceler sadece forumda yada Yazıyaz Dergi'de kalıyor.Bana göre bu yeterli değil.Yazıyaz'da her üyenin katıldığı bir e-posta grubu kuralım.Böylece tepkimizi e-posta yoluyla sivil insiyatif almış oluruz.

Yazıyaz E-Posta Grubu sayesinde anlaştığımız metni ilgili yerlere gönderebiliriz.Örneğin Fransa'nın Türkiye tutumunu Fransa Meclisine veya siyasetçisine üyelerimiz yoluyla e-posta bombardımanına tutabiliriz.Yazıyaz'a yakışır olacağını düşünüyorum.Eğer böyle bir girişim varsa lütfen bilgilendirin.Saygılar...
Eski26-12-06, 17:34  #2
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

Site üyelerinin mail adreslerin alenen görülebileceği bir oluşumu doğru bulmuyorum.

Bunun yanında, forum dışında bu tip bir "E-posta" zincirinin oluşturulması "Forward" mail tüccarlarına hizmet etmekten başka çok az işe yarayacaktır.
Antioksidan is offline  
Eski30-12-06, 16:21  #3
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006

Bence denemeye değer...
Eğer uygulamaya geçerseniz ben varım...
Eski04-01-07, 10:22  #4
Yağız

Yağız'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: İstanbul

Önerinin çok iyi niyetle yapıldığına katılmakla beraber bana da site üyelerinin e-mail adreslerinin aleni bir şekilde görülmesi çok doğru gelmiyor.

Yazı grubu için ayrı bir topik açılabilir ve o topiğin amacı belirlenir. Yönetim kurallarına göre de yazı yazılabilir ki, foruma çok vakıf değilim ama sanırım zaten bu amaca hizmet eden alanlar var..
Yağız is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)