| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yazıyaz E-posta Grubu Oluşturalım/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Yazıyaz E-posta Grubu Oluşturalım Arkadaşlar Yazıyaz'da düşüncelerimizi istediğimiz gibi -az çok-dilegetirebiliyoruz.Ama bir zaman sonra bir yılgınlık oluyor.Ama düşünceler sadece forumda yada Yazıyaz Dergi'de kalıyor.Bana göre bu yeterli değil.Yazıyaz'da her üyenin katıldığı bir e-posta grubu kuralım.Böylece tepkimizi e-posta yoluyla sivil insiyatif almış oluruz. Yazıyaz E-Posta Grubu sayesinde anlaştığımız metni ilgili yerlere gönderebiliriz.Örneğin Fransa'nın Türkiye tutumunu Fransa Meclisine veya siyasetçisine üyelerimiz yoluyla e-posta bombardımanına tutabiliriz.Yazıyaz'a yakışır olacağını düşünüyorum.Eğer böyle bir girişim varsa lütfen bilgilendirin.Saygılar... __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Site üyelerinin mail adreslerin alenen görülebileceği bir oluşumu doğru bulmuyorum. Bunun yanında, forum dışında bu tip bir "E-posta" zincirinin oluşturulması "Forward" mail tüccarlarına hizmet etmekten başka çok az işe yarayacaktır. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bence denemeye değer... Eğer uygulamaya geçerseniz ben varım... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Önerinin çok iyi niyetle yapıldığına katılmakla beraber bana da site üyelerinin e-mail adreslerinin aleni bir şekilde görülmesi çok doğru gelmiyor. Yazı grubu için ayrı bir topik açılabilir ve o topiğin amacı belirlenir. Yönetim kurallarına göre de yazı yazılabilir ki, foruma çok vakıf değilim ama sanırım zaten bu amaca hizmet eden alanlar var.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|