Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yayınlanmayan öyküm

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski26-12-06, 15:58  #1
erhanbay

erhanbay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Yayınlanmayan öyküm

Bugün (26 aralık) foruma gönderdiğim öykü yayınlanmadı. Yayınlanmayış sebebini özel mesajla bildirirseniz ben de meraktan kurtulurum. Selamlar.
erhanbay is offline  
Eski30-12-06, 23:03  #2
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Bazen ilk aşamada siz göremiyorsunuz ve bazen de aşamalrca göremiyorsunuz.Ben de yazılarımı yolladığımda bazen göremiyorum ama:arkadaşım kendisinin gördüğünü söylüyor.Bilmiyorum ama özel bir sebebi olacağını sanmıyorum da...

<<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>>
NİLSU is offline  
Eski30-12-06, 23:43  #3
lamira
Forumdan Uzaklaştırılmış

lamira'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006

Sayın Nilsu Sayın Erhanbay'ın hikayesinin yayınlanmaması diye bir şey sözkonusu değildir. teknik bir hata ya da eklemede kendinden dolayı bir problem oldu sanırım. Yazar adaylarının yazılarını onaylaması gerekiyor mod'ların ama yazarlarda böyle bir şey sözkonusu değil. Teknik olarak bir problem olursa sayın tuqu 'ya ulaştığınızda o problemi çözecektir.
lamira is offline  
Eski09-01-07, 12:11  #4
erhanbay

erhanbay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Öykümün yayınlanmaması kendimden kaynaklanıyor. Topiğe yapıştırma işini becerememişim. Kimsenin bir kabahati yok.Selamlar.
erhanbay is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 18:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)