| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yayınlanmayan öyküm/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bugün (26 aralık) foruma gönderdiğim öykü yayınlanmadı. Yayınlanmayış sebebini özel mesajla bildirirseniz ben de meraktan kurtulurum. Selamlar. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bazen ilk aşamada siz göremiyorsunuz ve bazen de aşamalrca göremiyorsunuz.Ben de yazılarımı yolladığımda bazen göremiyorum ama:arkadaşım kendisinin gördüğünü söylüyor.Bilmiyorum ama özel bir sebebi olacağını sanmıyorum da... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Sayın Nilsu Sayın Erhanbay'ın hikayesinin yayınlanmaması diye bir şey sözkonusu değildir. teknik bir hata ya da eklemede kendinden dolayı bir problem oldu sanırım. Yazar adaylarının yazılarını onaylaması gerekiyor mod'ların ama yazarlarda böyle bir şey sözkonusu değil. Teknik olarak bir problem olursa sayın tuqu 'ya ulaştığınızda o problemi çözecektir. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Öykümün yayınlanmaması kendimden kaynaklanıyor. Topiğe yapıştırma işini becerememişim. Kimsenin bir kabahati yok.Selamlar. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|