"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

"Yalancı şahit" pazarı!!

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski26-12-06, 19:40  #1
maxim

maxim'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: i s t a n b u l
"Yalancı şahit" pazarı!!

Arkadaşlar, az önce akşam haberlerinde çok ilginç bir haber yakaladım. Meğer "yalancı şahitlik"i meslek edinenler varmış. 15,20 bin dolar (YTL de kesmiyo )verirseniz şahitlik yaparız diyen tipler. Yaşları da epey ilerlemiş bazı amcalar kahvede dava ilgililileriyle provalar yapıyorlar.Hakimi nasıl etkileyeceklerini tartışıyorlar. Ve amcam felsefesini ve tevekkülünü şu şekilde ifade ediyor "Biz işimizi tam yapalım,davayı kazanmışız,kaybetmişiz önemli değil.O, yüce adaletin vereceği karar..." !!! Şaka gibi...
maxim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-12-06, 12:12  #2
yinyang

yinyang'nın Avatarı

Evet, o haberi bende izledim, ve artık ne olursa olsun şaşırmadığım ülkemde bunada şaşırmadım doğrusu.
Hiç mi vicdanları sızlamıyor acaba? Yalan yere şahitlik yapmaktan...
Eski27-12-06, 15:57  #3
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul
...

O haberi bende izledim, maalesef şaşıramadım. Sadece havada uçuşan rakamlar ilgimi çekti. Böyle bir ömür kendilerini bir yalanla geçindirirler işte...
Eski27-12-06, 18:10  #4
maxim

maxim'nın Avatarı

Ülke / Şehir: i s t a n b u l

Genelde bu tarz dolandırıcılık ve sahtecilik işlerini daha gençler yaparlar ama bunda tam tersi daha yaşlı insanalr vardı. Sözlerine güvenileceğini düşündükleri için sanırım. Ama amcanın "yüce adalet" demesi beni çok güldürdü:D
"hoşça" kalın,,,
maxim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-12-06, 18:48  #5
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Adalet tabi yüce olur onlar için...
Eski27-12-06, 20:29  #6
realist

realist'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Valla şaşırdığımı söylesem yalan olur.Burası Türkiye!Hırsızlar ,bankamatiği direk söküp götürebiliyorsa ,insanlar da pekala yalancı şahitliği meslek edinebilir.
Eski28-12-06, 22:28  #7
ursulamel

ursulamel'nın Avatarı

Ülke / Şehir: izmir

yok yok ben şaşırdım açıkçası gülüyorum ama resmen ağlanacak halimiz var doğrusu inançlı olduğunu sanan bir amcam aslında inançsız ve farkında değil bunu da görüyoruz.

Sevgili maxim'in dediği gibi hem yaşı ilerlemiş bir amca olması hemde söylediği söz ... yorumsuz

saygılar..
Eski29-12-06, 09:33  #8
_dracula_
Yazar Adayı

_dracula_'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006

vay be meslege bak onceden meslekler doktorluk falandı sımdıkı en unlu meslek /yalancı şahitlik':D
Eski24-03-08, 11:57  #9
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Alıntı:
Sayın maxim şöyle demiş:

Mesajı Göster
Arkadaşlar, az önce akşam haberlerinde çok ilginç bir haber yakaladım. Meğer "yalancı şahitlik"i meslek edinenler varmış. 15,20 bin dolar (YTL de kesmiyo )verirseniz şahitlik yaparız diyen tipler. Yaşları da epey ilerlemiş bazı amcalar kahvede dava ilgililileriyle provalar yapıyorlar.Hakimi nasıl etkileyeceklerini tartışıyorlar. Ve amcam felsefesini ve tevekkülünü şu şekilde ifade ediyor "Biz işimizi tam yapalım,davayı kazanmışız,kaybetmişiz önemli değil.O, yüce adaletin vereceği karar..." !!! Şaka gibi...
Yalancı şahitliği bir iş gibi algılamaktalar ama gayri kanuni bir iş, o ayrı...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 01:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)