"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
"Yalancı şahit" pazarı!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Arkadaşlar, az önce akşam haberlerinde çok ilginç bir haber yakaladım. Meğer "yalancı şahitlik"i meslek edinenler varmış. 15,20 bin dolar (YTL de kesmiyo )verirseniz şahitlik yaparız diyen tipler. Yaşları da epey ilerlemiş bazı amcalar kahvede dava ilgililileriyle provalar yapıyorlar.Hakimi nasıl etkileyeceklerini tartışıyorlar. Ve amcam felsefesini ve tevekkülünü şu şekilde ifade ediyor "Biz işimizi tam yapalım,davayı kazanmışız,kaybetmişiz önemli değil.O, yüce adaletin vereceği karar..." !!! Şaka gibi... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Evet, o haberi bende izledim, ve artık ne olursa olsun şaşırmadığım ülkemde bunada şaşırmadım doğrusu. Hiç mi vicdanları sızlamıyor acaba? Yalan yere şahitlik yapmaktan... __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| O haberi bende izledim, maalesef şaşıramadım. Sadece havada uçuşan rakamlar ilgimi çekti. Böyle bir ömür kendilerini bir yalanla geçindirirler işte... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Genelde bu tarz dolandırıcılık ve sahtecilik işlerini daha gençler yaparlar ama bunda tam tersi daha yaşlı insanalr vardı. Sözlerine güvenileceğini düşündükleri için sanırım. Ama amcanın "yüce adalet" demesi beni çok güldürdü:D "hoşça" kalın,,, |
|
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Adalet tabi yüce olur onlar için...__________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Valla şaşırdığımı söylesem yalan olur.Burası Türkiye!Hırsızlar ,bankamatiği direk söküp götürebiliyorsa ,insanlar da pekala yalancı şahitliği meslek edinebilir. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| yok yok ben şaşırdım açıkçası gülüyorum ama resmen ağlanacak halimiz var doğrusu inançlı olduğunu sanan bir amcam aslında inançsız ve farkında değil bunu da görüyoruz.Sevgili maxim'in dediği gibi hem yaşı ilerlemiş bir amca olması hemde söylediği söz ... yorumsuz saygılar.. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #8 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2006
| vay be meslege bak onceden meslekler doktorluk falandı sımdıkı en unlu meslek /yalancı şahitlik' :D__________________
uçuğum kaçığım manyağım deliyim hoppayım neşeliyim inatçıyım alınganım duygusalım severm döverim yerim yutarım amannn iştee manyağın ßiriyimm |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|