| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Babam'a.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kaç gecedir yokluğun gözyaşlarımla kaybolur karanlıklarda, evet yokluğun ve gözyaşım, ikisi bir akıyor gözlerimden, son bulmaz bir acının son çırpınışlarıydı.Ne kadar çırpsam, ne kadar çabalasam anlayamadığım bir acı duyuyorum. Belki susuzluğumdan gece boyu, belki de yemyeşil bir vadiye ulaşmadan önceki son kuraklıktı yaşadıklarım, yaşadıklarımız..Ağladığım, sızladığım, kimi zaman başımı duvarlara vurduğum bir kuraklık (vadi mi?) çok uzak belki de çok yakın, kim bilir ki ne kadar yorulduğumu, ayaklarımın artık yürümekten şiştiğini..kim bilir ki? Artık yürümek istemiyorum, dursun istiyorum dünya, yaşam ve güneş, istediğim bu muydu bunu da bilmiyorum.Aslında yokluğundan sonra istemenin de bir anlamı yoktu.İsteklerim arzularım ve hayallerim hepsi birer birer yok oldular, şimdi ise yok olmanın ayrılığın acısı altında ezilen ruhumu istiyorum... Özlem dir belki de bu dizeleri yazdıran, gitmeseydin demeye takatim yok, biliyorum ama'larla başlayan sözcükler yok yüzsüz bir oportinist gibi olmasın... Dön demeye takatim yok, dönmeyeceğini bile bile, bugünle 1 sene oldu baba, oysa mytfakta çay demliyorsun ve sigaraları hazırla, geliyorum, 94' darbesini tartışmaya diyorsun, ben de sabırsızca seni bekliyorum, elimde kitaplar.... giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-01-07 17:51 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| bu duygu dolu satırlar için çok sağol. Bazen hayat karmaşasından yanımızdaki değerleri unutuyoruz. Sağol hatırlattığın için sağol babama sımsıkı sarılmamı sağladığın için. |
|
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| keşke herkes sımsıkı sarılabilse, oysa kaybedince anlarız, neden böyledir ki bilinmez, şimdi bende sımsıkı sarıldım ama yok artık içimde kaldı herşey sizede böle bir duyguyu hissettirebildiysem ne mutlu bana teşekkür ederim ![]() __________________
"Bütün kadınlar lezbiyendir, bazılarının bundan haberi yoktur yalnızca" Anja Meulenbelt giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-01-07 17:52 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Yazdığın iki yazıyı da okudum sevgili amylee okurken zevk aldım umarım devam edersin. saygılar.. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|