| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yazıyaz'ın kayıp üyeleri nerede?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| merak ettiğim için böyle bir konu açtım yazıyaz'ın kayıp üyeleri kimler sizin de aklınızda kalan ve uzun zamandır görmediğiniz bir üye var mı? ben,sevgili il_bilge'yi uzun zamandır göremiyorum. görenlerin ve hakkında bir haber alanların yazıyaz'a heber vermeleri rica ile duyurulur birde sayın ursulamel'i merak ediyordum o buralardaymış korkulacak bir durum yok özellikle site'nin müdavimleri bu konu ile ilgili cok isim verebilirler |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ben de Sn.Hocanın yazılarını epeydir göremiyorum. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| anibal,aksana(hoca oldu),spartacüs(gerçi o sık yazmıyodu zaten,Elenorin(bu aralar eskisi kadar sık yazmıyor),bekirsami. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
İnanın anibal ve aksana olmayınca forumun tadı olmuyor ![]() Ben de merak ediyorum onları. Özellikle de anibal'i... __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) | |
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Artena, Hamas da kayıplar arasında. Derin İslamcılarımız da epeydir görünmüyorlar. Hele bir genç adam vardı; bir kere yazdı ve çekildi. Forumun gediklileri o genç adamın burnundan getirmişler, yazdığına yazacağına pişman etmişlerdi. Adı aklımda kalmamış. Ne vakit böyle bir konu açılsa, onun için üzülürüm. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Artena buralarda.Bilginize.İnandığı , ilgisini çeken ,yazmaya değer bulduğu bir konu ya da görece değer verdiği ve de çok tepkisini çeken biri oldu mu yazıyor.Sayın Hamas artık forumda yazmıyor.Geri gelir mi bilemem. Forumdan ayrılanlar olduğu gibi aramıza yeni katılanlar da var.Böyle bir sirkilasyon oluyor. Foruma yeni ,nitelikli ve ilgi çekici yeni başlıklar açar ya da ilgili başlıklar altında belki daha nitelikli olmasına gayret edilen yeni yazılar olursa eski ve yeni katılımcılar ilgi gösterebilirler. Üstelik ayrılan katılımcılar adları görünmeden forumu izliyorlardır. Yazı yazamıyor ama okuyabiliyorlar. Bu anlamda düşününce ayrılanlar sadece aktif katılımcı değiller. Forumda üye olup ta okumayı tercih eden arkadaşlarımız da yok mu? Bence endişe edcek bir durum yok. Saygılar, doğançay |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Evet ya aksana anibal,bol,madlen,chessmasteer,jitane,zuhalkuzu,so ngül, yüksek gerilimli olsa bile bunlarla beraber forumda tartışmak güzel oluyordu. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| aksana adını değiştirmiş ve hoca olmuş.madlen ise yinyang olmuş.Bu arkadaşları bu adlar ile aramanızı öneririm. Ben yinyang'ın yazılarına rastlıyorum.Hoca'ya da kısa bir süre önce rastladım. Arkadaşlar lütfen sadece kendi ilgi alanınızda ki konu başlıklarına değil , diğer alanlara da göz atınız.Belki aradıklarınızı ve de aramadıklarınızı da bulabilirsiniz. Forumda ki bazı üyelerimiz ne yazık ki bazı konulara saplanıp kalıyorlar.Bazen amaç sadece paylaşmak değil bir fikrin propagandası olunca herşey küçük bir dünya içinde kalıyor.Diğer dünyalar yazık ki yok sayılıyor. Saygılar, doğançay |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ben foruma girince en çok sayın anibal, sayın il-bilge ve sayın aksana'yı arıyorum. bir süredir yoklar. bu vesileyle sayın canugur'u da saygıyla anıyorum . Kendisini özledik. saygılar. |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Yokluğumu farkedenler olduya cidden çok sevindim saygılar.. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|