"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Nefret aşkı öldürür mü?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Nefret sevgiyi öldürür biliyorum ama aşkı öldürür mü pek emin değilim.Kişi nefret ettiği bir insana aşık olabilir mi yoksa aşkı nefretinin içinde eriyip gider mi? SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Galiba nefret değil ama onu bir daha görmeme onun adını duymama onunla aynı nefesi almama desek daha iyi olur eğer bu saydıklarım nefrete ayan ise sanırım nefret oluyor yok sadece tahammülsüzlükse o zaman sonuç nefret değil ... Saygılar... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| hımmm... en büyük aşk'lar nefretle başlar sözüne inanmadığım gibi nefret aşk'ı öldürür ede inanmıyorum. hiç nefret edip aşık olmadım hiç de nefret adip bir aşk'tan soğumadım bazı konular hakkın da yorum yaparken. o duyguyu yaşamak lazım sanırım. sormaktan öte kalamam ki acaba neferet aşk'ı ....? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Körükler olsa gerek! __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Eğer sadece adı aşksa bitirir ;ama gerçek aşksa Daylight arkadaşımızın dediği gibi körükler. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bence nefret aşkı öldürmez kuvvetlendirir; benim imkansız aşkım var, ondan nefret ediyorum ,ama onu görmeden de yapamıyorum... |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Nefret her şeyi öldürür. Kanımca duyulan öfkedir o da diri tutar aşkınızı imkansız aşkınızı. |
|
| #8 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Aski en güzel parasizlik öldürür. |
|
| #9 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Eğer gerçek bir aşksa nefret aşkı öldürmez.Tam tersine kuvvetlendirir. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|