| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ben kendim olmayı isterdim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2006
| yeni bir dünya yaratmak isterdim beyazlar içinde mavi bir gökyüzü din,dil,ırk,cinsiyet ayrımı olamadan insanların özgürce yaşadığı bir dünya insanların birbileriyle kollek(paylaşımcı) bir yaşam içinde sürdürmeleri ölümlein olmadığı asık değil güler yüzlerin olduğu bir dünya. petrol,ham madde,kimyasal silahların olmadığı temiz bir dünya. kendim olmak isterdim,yapmadığım ve yapmak istediğim herşeyi yapmak isterdim yeni bir yaşam felsefesi yaratmak isterdim yeni bir ben ve yeni bir evren yanlızca özgürce korkmadan haykıranların ve bu uğurda yitip gidenlerin bulunduğu bir dünya. neden böyle bir dünya olmasın arkadaşlar göz yaşısız,acısız,kafanı yastığa koyduğunda kormadan,paniksiz ve her ayak ve araba sesinden ürpererek uyanmak yerine annenin büsecik kondurarak tatlı bir gülümsemeyle uyanmak isterdim. hergün tv'lerde ölümler ve karabasan haberler yerine sevgi ve özgürce yaşanmış bir dünyanın haberini izlemek isterdim. ben bunları istiyorum bir sabah uyundığımda herşeylerin değiştiği güzel bir dünya görmek isterdim BEN KENDİM OLMAYI İSTERDİM.... Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-12-06 14:29 . |
|
| #2 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: amasya
| biz istedik diye ağaç yeşillendi ama başkaları istediği için kestiler. o haberleri duymamak için vadideki kurtların ormanlarına dönmesini beklemek lazım ki; vakit çok geç. o diziyle büyüyen bir toplumun geleceği de haber olmaktan öteye geçmeyecek güzel kardeşim. şimdi yine de o kadar karamsar değilim. çünki o diziyi izleyen çocuklar henüz büyümedi.... hepimiz birer haberiz; ya katil, ya maktûl ya da izleyici... ![]() ![]() ![]() __________________
"bir daha bu ayakkabılarla gelme bu kente çocuk bana bir numara büyük geliyor ayrılık" gökçeşair gökçeşair Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-12-06 02:10 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Keşke dediklerinizi biraraya getirebilse insanoğlu.Keşke herkes biraz insan olmaya çalışsa.Ben çoğu zaman düşünmüşümdür duygu dünyaları aynı olan insaları bir adada toplayabilsek diye.Güzel olmazmıydı nankörler aynı adada,vefasızlar aynı adada,insanlar insanolmayı lutuf sayanlar yağan yağmurla ağlayabilen karda yürürken çıkan seste melodiyi duyabilenler apayrı adada olsa hayat ne güzel olurdu.Hayat size gözyaşlarınızı hep mutlulukla getirsin piyano30 gönül dostlarıma |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|