| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ülkesine %100 yararlı liderler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Ülkesine %100 yararlı liderler günümüzde herşey çıkara dayandığı için hakiki liderler göremiyoruz...türkiye gündemini takip ediyor isek pek de inandırıcı sözler söylenmiyor..ama diğer bir yandan benim en çok takdir ettiğim liderlerden olan ahmedinecad ülkesi nin geleceği pahasına americayı bile tınlamadığını görüyoruz bu da ülkesi ve halkı için gurur verici birşey ve bağımsızlıklarının sonsuza dek devam etmesinin aksine bir şeyi bile aklına getirmiyor...ıran türkiye ye kıyasla güçsüz bir devlet olsada başka emperyalist ülkeleri himayesi altına girmiyor... bunun aksi örneği ise türkiyedir...bi bitmiş ab için satılmadık verilmedik toprağımız kalmadı farkındaysak güney kıyılarımız ve ege kıyılarımız çoğunlukla yabancılara satılmıştır.. saygılarımla her türlü görüşe açığım zaten ülkemizde de düşünce özgürlüğü vardır bu da benim düşüncem yaşasın ahmedinejad gibi liderler.... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Bence bugüne kadar dünyaya gelmiş ve milletine en yararlı kişi Atatürk'ten sonra tabi,Jacques Chirac'tır.Nedendir bilmem o artık bir fransız sembolü olmuştur.Onun fransızcası,yaptıkları,konuşmaları aşağı yukarı herkes tarafından takdir görür.Bu yüzdendir ki bugüne kadar fransız siyasetinin önemli bir insanı olmuştur. Fransızlarda vatanseverlik düşüncesi doğuştan vardır.Onların deyimiyle"peynirimi seviyorum,şarabımı seviyorum,ülkemi seviyorum".Jacques Chiracta bunun en açık örneğidir. __________________
He He |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Atatürk ve De Gaulle, yakın tarihte ülkesine en yararlı liderlerdir... Atatürk'ün yeri bir başkadır ama... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Antalya
| Ülkeyi sevmek düşüncelerin ve ideolojilerin neden farklı olduğunu açıklamıyor Ne yani G.Bush'tamı ülkesini seviyor dünyaya Amerikan yayılmacılığını dayatırken? Açın biraz şu ülkeyi sevmek kavramını biz de öğrenelim bir insan ülkesini nasıl severmiş?... Saygı ve sevgiyle |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır... saygılarımla | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu da dahil olmak üzere bütün genellemeler yanlıştır. Demiş Nietzsche __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yüzde yüz yararlı olmak kavramının ayakları yere basamaz.Böyle bir kavram insan doğasına aykırıdır. En fazla felsefi anlamda tartışılabilir. doğançay doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-12-06 05:21 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|