"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Hayat ve Ölüm / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Fazla zamanım yok.. Geçmeliyim ovaları Dağda bir kırçiçeği koklamalıyım, Bir kelebeği omuzumda taşımalı, Bir arıyla dans etmeliyim. Fazla zamanım yok.. Denize bir taş atmalıyım, Ve bir tane daha... Seyretmeliyim küçük dalgacıları Hayatımdakiler gibi. Duymalıyım koklayarak toprağın sesini Yağmurda ıslanmalıyım,yıldızları saymalıyım Her şafak vakti. Fazla zamanım yok... Demli bir çay içmeliyim hatıralarımı sayarken Fotoraflarda kalan beni seyretmeliyim Ağlamalıyım anılarıma Yarınıma sağlam koşmak için. Fazla zamanım yok... Hayattan bir gün daha çalmaya Fazla zamanım yok... Garantim yok yarına çıkmaya. piyano30(21,05,2003) |
|
| #2 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| yazmaya devam etmelisin okurken zevk aldığımı söyleyebilirim teşekkürler fazla zamanımızın olmadığını hatırlattığın için ![]() __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
|
| #3 | |
| beğendiğine sevindim amylee devamı gelecek yeni üye oldum bu siteye ve güzel paylaşımlarda bulunmak çok mutlu etti beni.Aynı frekansta olan insanların duygu paylaşımında olması çok güzel |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| çok güzel bir şiir gerçekten yarın keşke dememek için bügünü iyi değerlendirmek gerekir.bu arada üyeligin hayırlı olsun.hoş geldin aramıza yazı yazarak mutlu olan insanların yanına ![]() |
|
| #5 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Bu şiiri yazıyaz köşe de görmek isteriz. Adı ve soyad'la birlikte bir sakıncası da yoksa köşedeki sizdengelenler@yaziyaz.com adresine gönderilirse, elime ulaşır. Yayınlamaktan mutlu olacağımı yinelemek isterim. Emeğinize sağlık! | |
|
| #6 | |
| Beğeniniz için çok teşekkürler isteğiniz üzerine çok mutlu olarak sizden gelenler kısmına şiirimi ismimle beraber yolladım.Yanlız email olarak yollayın konusunu sanırım beceremedim burdan alıp yayınlama imkanınız varsa mutlu olurum. İbrahim SARI(Piyano30) |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: amasya
| hoşgeldiniz kocaman bir deniz burası. herkes bir taş atıyor içimize. düşler dalgalanıyor. kendini kıyıya vuruyor yosunlu yalnızlıklar, hırçın kederler... sen de gel; komşu olsun yüzdürdüğümüz taşlardan dökülen halk(a)larımız. güzel şiirdi, teşekkürler saygılarımla __________________
"bir daha bu ayakkabılarla gelme bu kente çocuk bana bir numara büyük geliyor ayrılık" gökçeşair |
|
| #8 | |
| Bir gün bir yerde karşılaşacağız Gözlerimiz birbirne bakıp Öylece kalakalacağız. Sımsıkı sarılıp İçli bir gözyaşı dökülecek Yüreğimizin en derin satırlarından Piyano30(06,09,2002) Bu anı yaşamak istemezdim ama yaşadık babanın cenazesinde.Keşke babam diyebilseydim ..... |
|
| #9 | |
| Bana zaman ayırıp şiirimi okuyup yorum yapmanız beni mutlu etti.Ben burda çok mutlu oldum iyiki gelmişim iyiki arkadaşım tungata tavsiye etmiş burayı.Zamanımızda üzücüdürki aynı frekansta insanlar bulmak oldukça zor.Ben burda çok hoş ve güzel paylaşımlarda bulunacağımızdan dolayı şimdiden çok mutluyum. piyano30 Çok sağolun gönül dostları. |
|
| #10 | |
| Sen doğmadın daha bebeğim Yüreğimde büyütür oldum seni Daha anneni bulamadım bebeğim İçimde yaşatır oldum seni. Bir doğsan,bir sarılsam sana Mis kokunu çeksem küflenmiş bağrıma Sonra baksan gözlerime birde ağlasan Ne güzel olurdu be... Daha sen doğmadın bebeğim Hayallerde sever oldum seni, Şöyle bir gülücük atsan geceleri Sabahları senin ağlayışınla uyansam Sesinin melodileri arasında annene sarılsam. Sana sarılsam bize sarılsam Ben daha biz olamadım bebeğim. Büyüdüğün hergün için bir gözyaşı döksem sevinçten İlk baba ilk anne dediğini duysam Sen eksik kalan yanımızı tamamlasan Yüreğim daha tam olmadı bebeğim. Beraber şöyle elele anneni kıskandırsak Sana sımsıkı sarılıp annene nüspet yapsak Sonra geceleyin seni koklayarak uyusak Uykularım hep yarım be bebeğim. Daha sen doğmadın bebeğim Annene kavuşamadım daha Seni gözyaşlarımla hatırlayıp Hayallerde sever oldum Piyano30(18,06,2003) gönül dostlarına... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|