"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Şişli'deki bir dürümcünün reklam brosüründen/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| Şişli'deki bir dürümcünün reklam brosüründen Sisli'deki bir dürümcünün reklam brosüründen harfi harfine aktarilmistir... Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir. Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi? Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir. Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur. Sakin bu oyuna düsmeyin. Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir. Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir. Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir! Unutmayin su uyur, düsman uyumaz! tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-03-08 12:21 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sokaktan sesler ha... Ben komik buldum... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Dürümcü arkadaş felsefe yapmış resmen... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu dürümcü büyük ihtimalle İP ye oy veriyordur ![]() Eminim çevredeki diğer lokantalar işbirlikçidir. Hamburger satıyordur. Light hamburger. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| adam ne guzel yazı yazmış helal olsun ![]() __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Teşekkür ederim aranel, gülümsettin bizi... __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... |
|
| #7 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
![]() hanzo, daha önce ne diye aklıma gelmediyse:D | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Evet, hos bir zibidilik örnegi... Kara mizah yani daha etkileyici.. Kimbilir hangi medreseden mezun ![]() __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
![]() Şimdi üstüme alınsam mı bilmiyorum. İskenderi bile yoğurtsuz yerim ben. Yanında ayran içiyor olmam beni bu züppelerden muaf eder mi acaba. Hem her türlü kebabı afiyetle yerim, kalori hesaplamam, göbeğe sahip olmayı hayattan zevk almakla açıklarım Süpersin amca, süper.__________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Dürümcü Ergenekoncu galiba.. Nasıl Türk milleti diye bir söz kullanır, hemen fişlesinler ![]() __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|