"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| BAYRAMLAŞALIM Allah aşkına söyleyin, bir bayramlaşıyor muyuz ? Bizim gönlümüzü feth etmiş bazı kişiler gerek yalnız gerek ailesiyle bize misafirliğe geldiklerinde bizim gönlümüz bayram yapar. Bazen düşünmüşümdür ben neden bu gelen kişileri çok seviyorum, gönlüm neden bayram havasında diye ??? Bazı bulduğum sonuçları sizlerle de paylaşayım, onları gerçekten çok seviyorum, daha zili çaldıklarında veya telefonla geleceklerini söylediklerinde içimde bir şenlik başlar, istediğim kadar kızgın,korkmuş,ağlamış veya tartışmış olayım içim tüm stresinden boşalıverir sanki, içimde bir <<misket havası ritmi>> alır götürür beni. Geldiklerinde daha kapıdan adımlarını atarlarken gözlerim de gönlüm gibi güler, onlara gönlümün en derinlerinden en sıcak bir şekilde <<hoş geldiniz>> derim. Gerçekten hoş geldiklerini onlarda yüzümden ve gözlerimden adları kadar emin halde anlarlar zaten. Neden onları çok seviyorum ? Bizi asla aldatmazlar, asla istismar etmezler, menfaat için asla satmazlar, üzüntümüzde madden ve manen hep yanımızdadırlar asla kaçmazlar,zarar gelsin istemezler o zarara kendilerini bizim için hiç düşünmeden kendilerini atarlar ve bizi gerçekten Allah rızası için severler, en güzeli de hatamız olduğunda yanlışımızı yüzümüze kırmadan söylerler, bize hep bir daha şans verirler.Böyle kişilerle gönül bayram yapmaz mı ??? Velhasıl bayramları gönüllerin bayram yapması için vesile bilelim.Eğer gönüller bayram yapmıyor sadece mideler bayram yapıyorsa bu bayramlaşma değildir inanın. Hz. Ali << bayram, günaha/yanlışa düşmediğiniz gündür>> Tüm içtenliğimle cümlenize hayırlı bayramlar olsun inşallah.Sevgiler, saygılar. Uğur Özaltın |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ya daha bayram gelmedi ama ben gelince çok üzülüyorum yaa...Çünkü artık günlük hayat gibi oldu.Hani anlatırlar ya üstümüzü başımızı giydik...diya başlar ve bayramın son günüydü harika bir bayram geçirmiştik ama bitti,çok üzgündüm...diye aradaki harika olayları bilirsiniz.Beni bu konular hep duygulandırmıştır.Hatta inanmassınız ama bazen insanlar neden artık birbirine değer vermiyor diye düşündüğümde bir damla yaş bulurum gözümde...Olmuyor işte,unutuyorlar geçmişi,aktaramıyorlar ki!Bir de derler iletişim çağı diye daha yoğun olması gereken değerler yavaş yavaş kayboluyor....Bayramda herkesi bir saatliğine bile olsa siteye bayramlaşmaya davet ediyorum...Saygılar... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Geçmiş bütün bayramlarınızı ve gelecek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| hepinizin geçmiş ve gelecek bayram(lar)ı kutlu olsun... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Değerli arkadaşlarım; Hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, mutlu bir yıl dilerim. Kırgınlıklarımızın ve uzlaşmazlıklarımızın son bulması dileğiyle... __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bütün arkadaşların bayramını ve yeni yılını kutluyorum. Huzurlu ve sağlıklı tatiller diliyorum. Sevgiyle kalın. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| yazıyaz ailesinin bayramı ve yılbaşı kutlu olsun selamlar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| el öpenleriniz çook olssuunn nice bayramlar göresiniz... |
| #10 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Tüm yazıyaz ailesinin kurban bayramını kutlar; mutluluk, huzur ve barış dolu yeni bir yıl dilerim. Herşey gönlünüzce olsun! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|