"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yakışan ikililer/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yapmanız gereken birbirine yakışan çiftleri bulmak.Aynı yada farklı özelliklere sahip ama yanyana gelince bir bütün oluşturabilen nesneleri bulmanızı istiyorum.Bu birbirine yakışan insanlar olabilirken iki ayrı cisimde olabilir,önemli olması uyumlu birer ikili olması.Örneğin;zeki ile metin... sarı lacivert...kuru fasulye ve pilav....Sizin aklınıza bişey geliyormu.. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Abim ile Nişanlısı Derya (birbirlerine tip olarak çok yakışıyorlar)İncir ile ceviz Bu arada ben sarı ile laciverti bir araya geldiklerinde bir bütünmüş gibi göremiyorum.Hiç hoş olmuyorlar bence :61 (zevk meselesi işte) __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Boza ile leblebi... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #4 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Kahve ve sigara ![]() __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
|
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2006
| döner ayran |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kulağa hoş geliyor da bozayı bir türlü içermiyorum ya. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Etli kuru fasülye - lahana turşusu ve arkasından Tahin - pekmez Hem lezzet hem besin değeri açısından çok yakışıyorlar. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| SALEP-TARÇIN (Süper oluyor.) __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: izmir
| MSN im tek başına bi işe yaramıyo...bende msn siz... Bu durumda MSN & Ben :D |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|