| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Özel mesaj yetkim mi alındı./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Değerli forum yetkilileri, Özel mesaj yetkim mi elimden alındı, yoksa yine teknik bir hata mı söz konusu!.. Açıklamalarınızı sabırsızlıkla beklerken, tüm üyelerin mübarek kurban (fıtr) bayramını ve yeni yıllarını kutlarım. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tam yazıyaz'ın hayatınıza etkisi konusunu okuyordum baştan başlayarak,bugün sıkıldım da konulara dalayım dedim.Sayın cibrana bayram ve yeni yıl mesajı atayım derken bir baktım atılmıyor,sonra baktım bu konuyu açmış sayın petriçli,ancak diğer üyelere atmıştım acaba sorun ne olabilir diye düşünüyorum,ama forum yetkilileri gereken açıklamayı yapacaklardır sanırım. saygılar __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #3 | |
| Ayrıca eklemek istiyorum ki; diğer arkadaşlarda görünen yıldızlar bende neden görünmüyor? Hayır makam veya rütbe meraklısı değilim. Neden başkalarından farklı muameleye tabi tutuluyorum. Geçenlerde yazdığım ve okunmaması için silinen mesajlarım yüzünden mi? Mesajlarım silinip altına yönetimin yanlı ve saptırıcı yazısı konulup, söz hakkı doğuracak şeyler yazıldığı halde demokratiklikle övünenlerin konuyu kilitleyerek hakkımı gaspetmeleri yüzünden mi? Yönetimin yanlışları var dediğimden mi? Arkadaşlar, Sayın yönetim, Eğer beni atacaksanız lütfen açıkça söyleyin. Deyin ki. "Seni bu forumda istemiyoruz." Forumu kuran birisi de olsanız yönetimi eleştirenler gider" deyin. Bakın. Mesajlarım silinip cevap hakkım gaspedildiği halde polemik olmasın diye sustum. Ama siz böyle davranarak polimiği kendiniz açıyorsunuz. Sonrada eleştireni polemik yapmakla, forumu karalamaya çalışmakla itham ediyorsunuz. Hani özgür düşünce, hani demokrasi... Güldürmeyin Allah aşkına. Sizin özgürlükten ve demokrasiden anladığınız buysa kalsın. Biz almayalım. Bayram hediyenizi sevmediğimi belirteyim. Acaba hata mı var diye bekledim. Tam bir buçuk saat geçti. Hala ilgilenen yok. Oysa forumda görüyorum yöneticileri.. Bundan anlıyorum ki hata benim hala iyi niyetle yaklaşmamdır. Cevap bekliyorum. Lütfen ya cevap verin, ya atın beni haksız yere. __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Niye hala cevap yazılmadı ? Beni ilgilendirmeyebilir ama sayın petricli'nin bir açıklamayı hak ettiğine inanıyorum... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Nadiren girip birşeyler yazmaya çalıştığım yazıyaz'da neler oluyor anlamıyorum. site hakkındaki şayialar aldı başını gidiyor. şimdi de sayın petriçlinin özel mesaj hakkı mı elinden alınmış? Geçen gün de başka bir konu vardı sayın petriçli ile ilgili. Bazı iddialarda bulunmuştu. ama tam olarak hatırlamıyorum. silinmiş. sayın Petriçli'nin iddialarına polemik istemiyoruz, işte bizim vizyonumuz şeklinde yuvarlar cevaplar verilip geçiştiriliyor gibi geliyor bana. Bence bu siteyi yöneten arkadaşların herkese bir açıklama borçları var. forumun artık kendi işlevine dönmesi iyi olacak. Açıklamanızı yapın da biz de buraya kayıt oluş amacımıza uygun şekilde yazılarımızı yazalım. Saygılar. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Arkadaşlar,yetkili kişiler...Bu duruma el atacak kimse yok mu Allah aşkına???Ne olduğunu anlamış değilim,beni ilgilendiriyor ya da ilgilendirmiyor!Hepimizin başına gelebilecek bir konu bu'Ne oldu,cevap geldi mi dite petricliye özel mesaj gönderecektim,onu da yapamadım...Nedenini kısa süre içinde açıklarsanız ben de sevinirim.Hem petricli ilk kuruculrdan biri değil mi?Ne olduğunu bilmek onun da hakkı!!!Umarım teknik bir sorundur...Yani petricli gitmez tabi ki... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #7 | |
| Sabahın bu saati oldu. cevap yok. Umarım cevap yerine konunun silinmiş haliyle karşılaşmam. Yatmam gerekiyor artık. Mecburen ayrılıyorum şimdilik. Saygılar, __________________
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| sayın petricli kurucusu olduğunuz bu site size ihanet ediyor sanırım. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| sevgili arkadaşlar bakıyorum da dün geceyi yazıyaz 'da geçirmişsiniz pek eğlenememişsiniz, özel mesaj atamayınca yönetimde bu konuya el atamamış eee,haliyle dün gece yılbaşı ve kurban bayramıydı akraba ziyaretleri ve el öpmelere gitmiş olabilirler eminim ki o yüzden cevap gelmemiştir sizlere. şu anda yavaş yavaş uyanıyorlardır eminim bir cevap gelecektir. herkezin mubarek kurban bayramını kutlar. yeni yılda,yeni mutluluklar yaşamanızı dilerim hoşca kalın |
| #10 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Sn. Petricli Üyelik durumunuz ile ilgili alınmış hiç bir karar bulunmamaktadır. Şayet böyle bir karar alınsa idi ilk duyan kişi siz olurdunuz. Söz konusu sorunu giderdim. Ancak burada bir sıkıntı söz konusu. Forum yönetiminde bu düzenlemeyi yapabilecek kişilerin adminlerle sınırlı olmasına karşın , sizin moderatör arkadaşlardan bunu kontrol etmesini beklemeniz tecrübeli yönetici kimliğinizle bağdaşmamaktadır. İyi bayramlar , iyi yazı yazmalar. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|