"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
(Ufo) mu ?(Insan) mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Metafizik, mitoloji ve bilimkurgu hakkında görüşler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| (Ufo) mu ?(Insan) mi? (Stephen hawking) Ufo larin aslinda gelecekten insanlar tarafindan gonderilen uzay araclari olabileceklerini soyleyerek boyle bi teori ortaya atmis. Bilim adamlari zamanin belirsizliginden bahsediyorlar gelecege ve gecmise gidile bileceginden bahsediyorlar. O zaman bu teorinin dogrulugu biraz daha agir basmiyormu sizce? Bu konudaki degerli goruslerinizi bekliyorum. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Merhaba Teşbihde hata olmaz derler, benim kendime göre algıladığım ve tanımladığım EVRENİN kapılar yada seviyeler olarak adlandırılabilecek bir yapıda çalıştığıdır.Bir merdivenin basamakları çıkmak gibi,bir oyunun seviyelerini tamamlamak gibi. Sanırım bu seviyede bu platformda en akla yatkını zaman dilimimiz içindeki farklı canlı türlerinin varlığını bulmak olacaktır ki bu zaman ve boyutlar teorisi olarak tanımlanan yapı ile uğraşmaktan daha kabul edilebilir bir durumdadır. Tabiki bu benim görüşüm sonuçta Saygılarımla |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Gerçek ufo olduğu idda ediliyor. http://video.haberturk.com/Video.asp...&k_A=haberturk |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| #5 | |
| Sanki bir helikopterden anlaşmalı bir çekim yapılmış havası var ve ufo da dünya yapısı olduğu anlaşılıyor. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bir yerde okumuştum. Bir araştırma için dağlara kurulan bir kamera tarafından çekilmiş filim olduğu iddia ediliyor. Kameranın sabit durması gerekirken objeyi takip ediyor. Hadi objeye göre hareket ediyor diyelim. Bir ara yakındaki cisime odaklanan kamera aniden yukardan geçenlere dönüyor. Bu da otomatik makinelerin yapabileceği bir hareket değil. Görüntüler tamamen kurgu. |
|
| #7 | |
| Burdaki dökümende çok düşünürsünüz. Bölgede ufo gözlemleri inanılmaz derecede artınca (ve güçlü deliller elde edilince), Hükümet gözlem icin 5 km yükseklikte uçan ve radar taraması yapan bir balon konuçlandirmis! Asagidaki videoda ayrintili bilgi bulacaksiniz, izleyin efenim!!! TIKLA IZLE: UFOların üssü USOlar okyanuslarda! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| metafiziğe inanırım ama ufolara falan asla. safsatadan başka bir şey değil. __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
http://www.vanherbaryum.yyu.edu.tr/f.../bguioiobk.swf | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() lakin ufolar benim için hala gereksiz birkaç safsatadan ibaret... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|