"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Yazmayan üyeye BAN ANlamadığım konu şu. Bazı forumlarda konuları yazıları okyyabilmek için üye olmak gerekir. Adam iki satır yazıyı okuyabilmek için konuları görebilmek için uğraşır üye olur. Okuyacağını okuyup çeker gider. Ama bizim forumda konuları herkes görebiliyor yazıları okuyabiliyor. Böyle bir zorunluluk yok. Bu durumda üye olan bir kişi, yazmayacaksa neden üye oluyor anlamıyorum. Üye oluyorsun madem iki kelime bişey yaz. Aklından ne geçiyor. Bu kadar geniş konu başlıkları içinde herkesin düşüncesine ilgi alanına giren birşeyler vardır mutlaka. E hiçbirşey yazmayacaksan üye de olma daha iyi. Üye olupta yazmadan giden üyeye BAN. (Bu arada smiller arasında ban işareti yokmuş. )__________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Katılıyorum. Sizinde dediğiniz gibi. Sadece okuyacaksan neden üye oluyorsun ki?.. İstediğin zaman gel oku. Ama bizimle paylaşacak fikirlerin varsa kapımız herkese açık. |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Evet bu da beni üzen konuların başında. An itibariyle, 91 üyemiz var fakat en fazla %10'luk bir kitle aktif olarak foruma katılıyor. Bu çok üzücü, halbuki 90 üye değil de, 30 tane aktif üyemiz olsa her şey çok daha neşeli ve güzel olurdu. Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz, burası bizim değil, hepimizin; alternatifi olmayan, özgür düşünce platformu! __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Bütün üyelerimiz tartıştığımız konularla ilgili fikirlerini belirtseler ne güzel olur. Yoksa bizler herşeyi harika yazıyoruz da, sizin ekleyecek birşeyiniz kalmıyor mu arkadaşlar? -Mütevaziliğin tanımı böyle olsa gerek :D- Lütfen sizler de görüşlerinizi belirtin arkadaşlar. :73 |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bu arada şunu da belirteyim, yazıyaz'ın üye olmamış ama sadece okumayı tercih eden bir okur kitlesi de mevcut. Bunu da kimler online bölümünden görebiliriz. Umarız ki üye olmayan okurlarımız da en kısa zamanda aktif olarak düşüncelerini bizlerle paylaşırlar. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| sizlere katılıyorum... düşünce paylaştıkça güzelleşir derler... __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005 Ülke / Şehir: CrusaderZone
| Bazı Şeylerden bahsedeceğim. Yıllarca konusunda yetkin bir sürü sitede yöneticilik yaptım. şu an forumu olan tek sitem ise zokanzi.net 174 üyem var ama her gün yazan sayısı 30 u geçmişyor. bazı nedenleri var. mesela yaz mevsiminde net kullanan fazla olmaz. normal zamanlarda ise girenler ya mailine bakar ya netten oyun oynar ya chatleşir Türkiyede İnternet fazla oturmamış nete girenlerin çoğu internet kafeden giriyor. kafeler oyun merkezine döndü (aslında güzel bir şey benim açımdan) Tr de nete girenlerin çoüunluğu lise ve üni öğrencisi bunlar ders endeksli yaşıyorlar. nete az giriyorlar girenlerin de ne yaptığını yazdım zaten Bence güzel bir hizmet veriyorsunuz. Bir çok forumda olmayan bölümler var forumunuzda. Domain isminiz de çok güzel. Yazı yaz Ben de sitemde gerçekten Türkiye'de en iyi hizmei veriyorum kendi alanlarımda Mesela Kimsenin dinlemediği mp3 leri (tanıtım amaçlı) Müzik videolarını sunuyorum birlikte yabancı şarkıları türkçeye çeviriyoruz şiir yazdırıyorum millete. Farklı farklı müzik türlerini tanıtıyorum dinletiyorum. (örneğin kızıl derililerin müzikleri gibi) Bi şekilde Müzik kültürünü geliştiriyorum üyelerimin sitede. Çoğu güzeli, güzel olanı aramaya başladı artık. Sitenin tek eksiği tasarımının olmayışı şu an forum site gibi çalışıyor. ama tasarım bitiyor. Burda söylemek istediğim üyeleri sitede tutmak için hizmetin önemi az. Ama Şunu söyleyeyim. her gün giren 30 üye benim için arada bir uğrayan 300 üyeden iyidir. Bu konuda üzülmeyin. Binlerce üye olmasın her gün giren 500 kişi olsun en iyii bence. ha biz bu siteyi 500 kiişi için mi açtık diyorsanız bi şey diyemem. Bunun dışında iyi niyetli hizmetinizden dolayı tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim. Her türlü yardımlaşmaya ve fikir alışverişine açığım. İyi günler... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Toplumumuzun öz güvenini saglamasinda cok olumlu etkisi olan forumlarin kaliciligini saglamak, bir cok acidan gerekli ve anlamli bence. Yorumcu arkadaslarin düsüncelerine katiliyorum. Kimi okuyucu konuklarimiz ise belki de yüksek düzeyli buldugu sanisi ile forumdan, simdilik okuyarak yararlanmayi düsünüyorlardir. Katilmis olsalar, kesinlikle bizlerin de ögrenecegi seyler oldugunu, okuyucu kesime duyurmak isterim saygilar, __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #9 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| ya bence de herkez düşüncesini buraya yazmalı ... çünkü herkezın mutlaka bulabilecegii bi şey vardır bu sitede.. ama yıne konuyu acan ibraya demek isterımkii.yinede kimseyii banlamamasıdır.çünkü bazıları yaz tatili oldugu için nete girmiyo olabilir.yada daha daha başka şeyler işte..benden bu kadar .... ![]() __________________
biz üzerine köprü kuramadıgımız şeye uçurum deriz :74 |
| #10 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sayın Songül, Sayın İbra artık kimseyi banlayamaz. :61 :61 :61 Saygılar, |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|