"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yükselenle beraber söylerseniz astrolojinin hayatımızdaki etkisi daha rahat anlaşılır diye düşünüyorum. Bu arada yükselenini bilmeyenlere yardımcı olabilirim. Son olarak da burcunuzdan bir zatı muhterem söylerseniz sevinirim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-01-07 14:11 . |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Kova burcuyum sevgili baris . Yükselen konusunda fikrim yok |
| #3 | |
| Eğer doğum gününüzle saatinizi söylerseniz yükselenizi söyleyebilirm. Ayrıca burcunuzun birkaç özelliğinden bahsederseniz sevinirim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
| Bu arda ben ikizlerim hatta tam ikizlerim yani yükselenim de ikizler Burcumuz gereği aşırı duygysalız ve bir karar alırken mantığa değil de hislerimize bakarız Kararsızlık en büyük özelliğimiz Sakın ikizlerle yola çıkmayın yolda kalırsınız Bu burçta kötü niyet olmaz yani intikam falan olmaz Ayrıca herkesle de anlaşamayız Hatta sadece şu üç burçla anlaşabilirleriz dersem yalan olmaz: Balık, yay ve tabii ki gene ikizler Ayrıca fazla sevilen bir burç değildir Benim aklıma bu kadar geliyor eklemek isteyen varsa bekliyorum Ayrca Che de ikizlerdi __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Aslinda Baris arkadas , burcumun özelliklerini tasidigima inaniyorum,ne zamanki özelliklerini okusam . Ama hic bir zaman öyle aklimda kalmis belirgin bir özellik yok9 Subat saat gece 1 de dogmusum. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Sayın Barış Akar ikizler iletişimi en yoğun ve başarıyla gerçekleştiren burçtur. Bir ikizler için anlaşamamak ancak o istemiyorsa olabilecek bir durumdur. Diplomasi yeteneği oldukça fazla bir burçtur... |
| #7 | ||
| Alıntı:
Aylık Astroloji dergisi olan ''Burç''un Kasım ayı sayısından baktım. Doğrusunu isterseniz benim de kova hakında hiçbir bilgim yok daha doğrusu biz ikizlere uzak bir burç. Peki kova hakkında tanınmış birini söyleyebilecek misiniz ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Kova ikizlere uzak değildir en iyi anlaştığı burçalardan biridir. Ünlü örneklere gelince dahiler diye arattırın çıkacaktır. |
| #9 | ||
| Alıntı:
Bir de ben burçlarla yakından ilgilendiğim için her ortamda konu olarak onu açarım, daha ben ikizlerden nefret ederim demeyen birini görmedim. Sonra gel de onu diyenlerle muhabbet et... Ayrıca benim diplomasi yeteneğim var mı bilmiyorum ama siyaseti oldum olası sevmişimdir hatta sırf ilerde siyaset okumak istediğim için tek çarem olan Boğaziçi'ni istiyorum. Ayrıca siz de ikizlerle ilgili bilgiliymişsiniz. Bu arada sizin burcunuz neydi? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #10 | ||
| Alıntı:
Balık, çünkü duygusallık bakımından birbirini idare ederler. Yay, ikizler gibi hareketlidir İkizleri zaten sadece ikizler tam anlar gerisi tam anlayamaz. Diğer burçlar ya aşırı duygusal bulur ya da kararsızlığından fazla yanlarında durmaz ayrıca kim nederse desin ikizlerin tamamı saftır diyorum. İyi anlamda diyorum yani gerçekten birilerinin arkasından atıp tutan daha ikizler görmedim. Bu saflık da yengeç, akrep gibi burçlar tarafından ''aptallığa'' ya da ''enayi'' ye çevrilir Onun için de diğerleriyle anlaşamaz diye düşünüyorum. Sanırım biraz fazla uzattım. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-01-07 15:24 . | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|