| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mesele fırça ise al sana fırça !/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2005
| Antalya'da Cuma namazı çıkışı dertli çiftçilerle karşılaşan Başbakan Erdoğan, umut verici sözler yerine yine azarlamayı tercih etti. İşte Erdoğan'ın çiftçiye attığı fırça! Antalya’nın Serik İlçesi’ne bağlı Belek Beldesi’nde bir otelde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Serik Merkez Camisi’nde cuma namazı kıldı. Belek Beldesi’ndeki Rixos Premium Otel’de eşi ve kızıyla birlikte dinlenen Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde Serik Merkez Camisi’ne gitti. Burada cuma namazını kılan Başbakan Erdoğan, Serik Müftüsü Osman Artan’ın vaazını dinledi. Müftü Artan, vaazında, İslam’da teröre yer olmadığını ifade ederek, İslam sözcüğü ile terör sözcüğünün bir arada kullanılmasının doğru olmadığını söyledi. Artan, toplum için çalışmanın ibadet yerine geçeceğini belirtti. Başbakan Erdoğan, cami çıkışında, kendisini bekleyen vatandaşların sevgi gösterilerine, el sallayarak karşılık verdi. Daha sonra, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ile Hükümet Konağı’na geçerek Serik Kaymakamı Mehmet Aydın ile görüşen Başbakan Erdoğan, çıkışta vatandaşları selamladı. Bu sırada bir vatandaşın "Sayın Başbakanım, çiftçinin hali ne olacak" diye seslenmesi üzerine, Erdoğan, "350 bini niye konuşmuyorsun? 50 ton buğday alıyoruz senden. 350 bini niye konuşmuyorsun?" dedi. Türkiye dışına çıktığında sesi soluğu kesilen Başbakanımız yoksul kesimlere karşı bir anda şahin olup çıkıyor! Sen kime fırça atıyorsun Tayyip BEY? Sanki babanın hayrına 350 bin fiyat verip 50 ton buğday almışsın! Kendisinden başkasına tahammülü olmayan bu zat,50 ton buğdayın havadan zembille indiğine inanıyor olmalı.. Gübre ve mazot fiyatlarından da haberi yoktur.. Bugün meydan boş görülüp istediğiniz kadar fırça atabilirsiniz Tayyip Bey ama gelecek seçimde öyle bir fırça yiyeceksinizki,bugün azarladığınız çiftçilerin durumundan daha beter olacaksınız! (Hamdi al bunu burdan,sinirlerim tepeme çıktı) |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Öceki yılların fiyatları nasıldı acaba, bilginiz var mı? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
| Sana tayyiple ilgili öle şeyler yazarımki ağlayasın gelir.. az kaldı sabrediyorum bitecek bu göz yaşları... seçimlere az kaldı... petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-07-05 17:37 .Sebep: Eleştiri seviyesini aşıp hakaret seviyesine giren yazınız için size uyarı yaptım ve akşama kadar bekledim. Bu saate kadar bir değişiklik olmadığından mesajınızı ben değiştirmek zorunda kaldım. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bulunduğu yere gelmesini sağlayan insanları hiçe sayan ve eleştiriye açık olmayan bir başbakan. Sizlere kolaygelsin diyorum. ![]() |
|
| #5 | |
| Sayın unforego, Eleştiri sınırını aşan ve hakaret içeren mesajınızı düzeltiniz. Düzeltmezseniz ben düzeltmek zorunda kalacağım. petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-07-05 17:40 . |
|
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Evet Sayın Unforego, Devletin başında yönetiminde en üst derecede olan bir kişi için bu sıfatlar gerçekten ağır ve yersiz. Bu eleştiri boyutunu aşıyor bence de. --- Devlet kademeleri böyle bir gerçeğin farkında olamıyorlarmı ki. Yasama, yürütme ve yargı organları. Veya farkındalar da ellerinden birşey mi gelmiyor ki işi seçimlere havale ediyorlar. Kaldı ki, Erdoğan'ın yukarıdaki sözlerinde bir fırçadan da sözedilemez bence. (Tv den izlemedim olayı) Burada yazdığı şekliyle çiftçiye objektif olmasını öneriyor. Olaya birde farklı açıdan bakmak lazım. Önceki dönemlerde devlet adamlarının bu kadar yakınına gelip derdiniz anlatanların, anlatmaya çalışanların sonları pek iyi olmuyordu. (Malum ülkemizde korumacılık anlayışı, tehlikelerden çok halkı bertaraf etmek üzere temel alınmış.) __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Memurun , işçinin , çiftçinin , köylünün , emekçinin , emeklinin deyim yerindeyse anasını ağlatan bu hükümet (AKP) bu seçimler de halkın karşısına mağdur edebiyatı yaparak çıkacak. 4,5 senin acısını sana sormazlar mı sayın RTE , yaptıklarını , ittiklerini , kalktıklarını , küfür ettiklerini bu millet unutmadı , unutmayacak. |
|
| #8 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|