"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnternette Tanıştığınız Birine Aşık Olsanız Evlenir miydiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Internete Tanıştığınız Birine Aşık Olsanız, Evlenir miydiniz | |||
| Evet, evlenirdim. | 8 | 22.86% | |
| Hayır, evlenmezdim. | 7 | 20.00% | |
| Neden olmasın. | 14 | 40.00% | |
| Bu çok saçma. | 6 | 17.14% | |
| Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| İnternette Tanıştığınız Birine Aşık Olsanız Evlenir miydiniz? Internete çok samimi dostluklar kurduğumuz hatta kendimize eş aradığımız ülkemizin acı gerçeklerinden biri. Çünkü duygu-mimik ve haraket yoksunu bu konuşamalardan pek birşey çıkacağını sanmıyorum Insan sadece yazışarak karsındaki insanın tepkilerini ölçemiyor dolayısıyla o insanı ciddi manada tanıyamıyor. Belkide yanılıyorumdur bilemiyorum ama Ben şuana kadar internete tanışıpta elvenen bir çifte rastlamadım. Olmadığındanmıdır bilmiyorum ama olmuyorsada bunun üzerine konuşmak isterim. eVet sizce Internete Tanıştığınız ve Aşık Olduğunuzu düşünüdüğünüz biriyle Evlenir miydiniz? __________________
Teşekkür ederim, zc.. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| internette tanışıp daha sonra karşılıklı olarak görüşmüyorlar mı? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Evet yani internette tanışmışalardır ama görüşmeye başlamışlardır.Bence bu durumda çok normal. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| E herhalde evlenmek için görüsmeleri lazım ama o yazışma sürecinde birbirlerini tam olarak tanımıdıklarını düşünüyorum sadece göstermek istedikleri yönlerini gösteriyolar ki bu çok normal. ama sağlıklı değil düşünüyorum.. __________________
Teşekkür ederim, zc.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| İnternette birini sevebilirsiniz ama bu aşk olur mu o tartışılır. Eğer olursa neden evlilik olmasın? Sonuçta aşktan bahsediyoruz. Türkiye'de de fazlasıyla örnekleri var. Acaba ankette kim ''bu çok saçma''yı işaretledi ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Kesinlikle olabilir.Benim annemin dıdısının dıdısı da böyle evlenmişti(bu bir istisna olsa da)çok mutlular şu anda...Neden olmasın,sadece tanışmak için net bir araç!!! __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Nilsu'ya katılıyorum, net bir araçtır. Buluşmaya başladıktan sonra birbirlerini tanıyabilir insanlar. Eskiden garip bir gözle bakardım netten tanışmalara, ama şuan yadırgamıyorum. |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Aslında bu bazen iyi sonuçlarda doğurmuyor. Arkadaşım nette birisiyle tanışır ve konuşmaya başlarlar. Aralarında aşk yok ama düşüncelerindeki ortak yönler onları başka bir duygu içerisine koymuştu.. Fakat arkadaşım görüşmeden ciddi bir adım atmıycağını belirtmiş ve görüştükten sonra ilişkilerini bitirmek istemişti sadece arkadaş olarak konuşa bilceklerini aksi taktırde başka birşey olmıycağını belitmesine rağmen , karşı taraf bunu bir hakaret saymış olsa gerek kıza bir sürü tehditler ile ilişkinin devam etmesine zorlamıştı. Arkadaşım en sonunda dayanamayıp ailesine sölemiş ve bu işten kurtulmuştu. Yanı nette ilişki çokta sağlıklı gelmiyor bana çünkü insanlar bazı şeyleri sanal ortamda saklayıp farklı kişiliklere bürene biliyorlar. Ama nette tanışıpta sonradan gerçek hayatlarında büyük aşk yaşayan birkaç kişi dahada biliyorum. İnsanına göre değişiyor yani.. __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
|
| #9 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Ben iliskinin önce arkadaslik sonrasinda aska dönüsmesi taraftari biriyim. Fakat bu arkadaslik dönemi sadece sanalda tüketilirse ask dönemi de o hizda son bulur kanisindayim |
|
| #10 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Ben işaretledim sevgili Barış,evlilik başlı başına saçmalık bence ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|