Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski06-01-07, 21:40  #1
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi
MSN adresi ve Terörize etmek

Sevgili arkadaslar forumda bana ulasmak isteyen dostlarimin bana ulasabilmesi icin profilime msn adresimi eklemistim ama iste her zaman dost degil bazen düsmanda gelebiliyor. Fasist fikirleriyle fikirlerime cevap veremeyen forumdan bir arkadas bakin bana msn de neler yazmis.

Gercekten ilginc diyaloglar ve gülüc biraz bu yüzden sizlerle paylasmamda sakinca oldugunu düsünmüyorum.

Insanlari tehditlerle bezdirmeye calisanlar yaniliyorlarki bu o kadar kolay degil...

melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-01-07 20:25 .
Roj u hev is offline  
Eski07-01-07, 01:04  #2
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Kim bu..??
İsmini bilmiyormusunuz???
Eski07-01-07, 01:19  #3
Redmoon

Redmoon'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Forumdaki profile üye olmayanlar bakabiliyor mu?Eğer bakılabiliyorsa muhtemelen forum sışından yazılarınızı okuyan bir arkadaşın faşist güdüleri depreşmiştir
Redmoon is offline  
Eski07-01-07, 01:34  #4
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Acikcasi tanimiyorum Msn listesine ekledi bende kabul ettim. Sonrasi zaten resimlerde mevcut. Egerki foruma yukaridaki mail adresiyle üye oldu ise yönetim kim oldugunu tespit edebilir...
Roj u hev is offline  
Eski07-01-07, 02:24  #5
piyano30

Sayın roj u hev arkadaşın yaptığı ayıp olmuş terbiyesizlik bencede insanlar fikirlerini söyleyecek tabiki.Ama ben tekrarlıyorum ve merakla bekliyorum bu ülke kürt kardeşlerimiz için neler yapmalıdırki sizin düşüncelerinizde olan arkadaşlar bu ülkeye teşekkür eder.Maddelerhalinde sıralarsanız çok seviniri eksik olan ne ve neler isterdiniz gerçekten samimiyetimle merak ediyorum bunu.En önemli maddeleri sıralarsanız sevinirim.Ne yapmalı bu ülke kürt kardeşlerimiz için eksik olan ne tam olarak bilgisizliğimi bağışlayın.
piyano30 is offline  
Eski07-01-07, 03:48  #6
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Sevgili piano neler istendigi konusunda bir cok sey yazildi cizildi. Her gelen farkli arkadasa biz istediklerimizi ayri ayri yazarsak forumun database ini bosuna doldurmus oluruz. Siz birazcik site icinde Kürtlerle ilgili basligi arastirin oralarda bulursunuz
Roj u hev is offline  
Eski07-01-07, 04:48  #7
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Bu arada bu konu ile ilgili olarak bilmiyorum site yönetiminin herhangi bir yaptirimi var midir bilmiyorum ama bu msnden terörize eden kisinin maili görünüyor resimlerde. Yani bir aratirsaniz belki bu mail ile üyelik kaydi yapmistir...Bu tarz insanlara hicbir sitenin ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum
Roj u hev is offline  
Eski07-01-07, 05:18  #8
onur0226

Ülke / Şehir: ankara

kendini bilmezin birisi işte...
onur0226 is online now  
Eski07-01-07, 19:32  #9
ursulamel

ursulamel'nın Avatarı

Ülke / Şehir: izmir

Forum dışında olanlar forum kullanıcılarının profillerini görüntüleyemezler diye bilyorum ben zor değil aslında deneyebilirsiniz.Ben merakettim forumdaki konularla ilgili bir şey mi geçti.Yani forumdan olduğuna eminmisiniz?

Eğer forumdansa ve bu mail adresi ile kayıt yaptıysa forum yöneticilerimiz tabiki kim olduğunu bulabilir.
Eski07-01-07, 20:13  #10
bbucak

Kim olduğunu bulmak birşeyi çözer mi?
Sanmıyorum...

Fikri sabit, tartışma adabından mahrum kalanları değiştirme olanağımız olmadığına göre çareyi de bu forumda aramakta sonuç vermez. Forumun görevi sağlıklı bir tartışma, paylaşma ortamı sağlamaktır. Üyelerin forum dışındaki yaşamları üzerinden yargıda bulunmak, forumun dokusuna zarar verir diye düşünüyorum.
bbucak is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 23:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)