"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Nerede yaşamak isterdiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Nerede Yaşamak isterdiniz? | |||
| Türkiye | 24 | 47.06% | |
| ABD | 2 | 3.92% | |
| İngiltere | 4 | 7.84% | |
| Fransa | 1 | 1.96% | |
| İspanya | 3 | 5.88% | |
| Başka bir AB ülkesi | 3 | 5.88% | |
| Avustralya | 2 | 3.92% | |
| Küba | 7 | 13.73% | |
| Venezüella | 1 | 1.96% | |
| Meksika | 0 | 0% | |
| Suudi Arabistan | 0 | 0% | |
| İran | 1 | 1.96% | |
| Başka bir ülke, aşağıda belirttim | 3 | 5.88% | |
| Oy Verenler: 51. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Ortaköy
| Nerede yaşamak isterdiniz? Sevgili forum kardeşlerim merak ettim ve sorayım dedim, "Nerede yaşamak isterdiniz?" Tabii ki Fransa.. __________________
"Issız yerlerde kendin için evren ol." Socrates |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| fransa dedinde beni orada konuşturmazlar "ermeni soykırımı" meselesi yüzünden... ben memleketimi seviyorum daha o kadar çok görülecek yerleri var ki ömrümüz yetmez... saygılarımla |
|
| #3 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bende kendi memleketimde yasaamak isterdim. Kendi topraklarimda...Ama asker kacagi oldugum icin zor... Kendi memleketime geri dönmem |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İnanır mısınız, birazdan aynı başlığı ben açacaktım. Bu kadar mı tesdüf olur? Soruya gelirsek, Hayatımın bundan sonraki kısmını Avustralya'da geçirmek istiyorum. Birkaç yıl sonra büyük ihtimalle bu hedefime ulaşacağım. Tüm planlarımı ona göre yapıyorum. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Avustralya'yı seçmenizin bir nedeni var mı acaba? Niye bu kadar uzak bir yeri tercih ediyorsunuz? __________________
Ece | |
|
| #6 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Neden Avustralya? Çünkü, sosyal devlet olmanın gereklerini daha iyi karşılayabilen; emeğin karşılığının alınabildiği, yeni yıla sıcak kumsallarda girilebilen, İngilizcemi "konuşulduğu" ülkede geliştirebileceğim, mesleğimi icra edebileceğim en ideal ülke. | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben uzayda yaşamak isterdim ama onu koymamışsınız. Ozaman şöyle söyleyeyim: Türkiye'de ama 70'li yıllarda yaşamak isterdim Bağımsızlık için sonuna kadar mücadele için... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Herşeye rağmen Türkiye'de yaşamak isterim.Yani yaşamın daha güzel olduğu istediğim gibi bir yer bulmak ve orda yaşamak istemek.Bence bir anlamı yok ki yaşamak istediğimiz yerde yaşıyor olmamızın.İstediğim tek şey bir çok ülkeyi gezip görmek ama kalıp yaşamayı hiç düşünmedim. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben seviyorum ülkemi. Hangi ülkeye gidersem gideyim kendi vatanım gibi olamıyacağına inanıyorum. Herşeyine rağmen hemde... Her zaman her koşulda ülkemde yaşamak isterim tabiiki ![]() __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| başka bir ülkede yaşamak istemem... ama mecbur kalırsam da yadırgamam... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|