"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| ![]() BU AMPÜLÜN IŞIĞIYLA YETiNENLER YÜZLERİNİ CUMHURİYET GÜNEŞİNDEN SAKINAN YARASALARDIR!!! Sitelerden birinde gezinirken gördüğüm bu yazı beni çok güldürdü . Bu nedenle konuyu siyaset dışında açmayı uygun gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz ? Saygılarımla. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Güzel slogan. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Eşkiyada'ki Ceren Ana olmalı.. Hain hayın hayin ne dersek diyelim onların arasında büyüyünce ayırtetme yetisi fazla olmuyor insanda .. "Hainlik nedir? Hainlik ne değildir? Kime zararı ne kadardır hainliği?" Bunların hesabını yapamıyor ki çoğu insan.. Belki büyük bir çoğunluk bilip sorguladığı halde yapıyor.. Evet bi ışık kavramı var ve binlerce ışık.. Kimisi ampulun içine konuçlandırıyor, kimisi kendi ışığıyla ampulun içindeki ışığı iyi görmemiz için çaba harcıyor.. Kimimize göre ampulun içine tutulan ışık yanlış yansıtıyor başka bi ışık yapıyor esas ampul ışığını.. Slogan hakikaten kör kör parmağım gözüne olmuş gibi geldi.. belki de bana öyle geldi ![]() __________________
:73 serabik :73 serabik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-01-07 12:51 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| AKP'den de bundan fazlası beklenemez sanırım. Zaten yavaş yavaş da sönmeye başladılar. AKP-Cumhuriyet aynı cümlede, seçim yaklaşıyor nasıl olsa... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| ışık söndürme kampanyasına 20:00 devam ediyoruz saygılarımla |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Zannedersem arkadaşçanın silinen mesajında neden güldüğüm sorulmuştu. Konuya biraz da mizahi yönden yaklaşmıştım. Bariş Manço'nun " Lambaya püf de " adlı bir şarkısı vardı ve onu anımsadım. Yine bir zamanlar ışıkları yakıp söndürme kampanyaları yapılmıştı. Birden onlar aklıma geliverdi. Millet olarak slogan uydurma konusunda da oldukça yetenekliyiz. Bu arada diğer partilerinde amblemleri aklıma gelince , zihnime diğer güldüren mizahi yaklaşımlarda belirmeye başladı ve daha çok gülmeye başladım. DYP'sinin amblemi kır at'tır. Fakat atın koşacak mecali bile kalmadı, yarıştan da koptu. Zannederim bundan sonra kaçak kesime tabi olup ancak sucuk olur gibime geliyor. Ülkemiz insanları zaten oldukça fazla at ve eşek etinden bilmeden sucuk yedi. CHP'nin ambleminde de altı ok vardır. Partinin lideri, bu okları öncelikle kendine rakip liderler için kullanmaktadır. Doğal olarak müzmin muhalefet partisi olma özelliği kazandığından beri, oklar çoğunlukla karavana olup hedeflerine ulaşamadan düşmektedir. ANAP'ın ambleminde eskiden arılar vardı. Yeni lideriyle zemin yeşillenmiş ve arılar mutasyona uğramıştır. AKP' den gelme lideriyle, arılar hacıya gitmiş olsalar gerek. Eskiden hacıya gidenlerin evlerinin kapısı yeşile boyanırdı veya yeşil boyayla evin belli yerlerine işaretler konularak, bu evin bir hacı evi olduğu belirlenirdi. MHP'nin ambleminde de üç ay bulunmaktadır. Bu da bana kutsallaştırılmış üç ayları hatırlattı. Recep, Şaban, Ramazan gibi. Bütün bunlar aklıma gelince elbette beni güldürdü. O nedenle de konuya mizahi yaklaşıp konuyu " Konu dışı " bölümüne açtım. Sürçü lisan ettiysek affola. Saygılarımla. Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-07 19:04 . |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| MHP'nin ambleminde de üç ay bulunmaktadır. Bu da bana kutsallaştırılmış üç ayları hatırlattı. Recep, Şaban, Ramazan gibi. Valla güz<el demişsiniz.Çok hoş olmuş hepsi de ben yukarıda yazdığımı pek sevdim...Bir benzetme en iyi böyle yapılır...Gerçek olduğuna bile inanmaya başlamıştım yani,ellerinize,sağlık... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Fena olmamiş. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| güzel.. |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Güzel ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |