"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
50bin dolarlık yaban koyunu avı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bugünkü sabah gazetesinin haberine göre yaban koyunu avı için tanesi 50bin dolar'dan av duzenleniyormuş.Bu düzenlemenin başındaki şahıs ise Orman bakanımız pepe 100 milyon dolarlık bir gelir bekliyorlarmış. Gelen ünlüer içinde şu ifadeyi kullanmış. "hayvanları uzaktan seven sahte çevrecilerden korktuklarından ünlüler gizli geliyorlar" Buyrun işte. Kaybolan degerlerimize yeni eklenen şıklardan bir tanesi daha. Yakında 500 bin dolara kelle avı düzenlerlerse şaşmamak gerekir. Siz ne dersiniz? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Hükümet para bulmak için elinden geleni yapıyor, maaşallah iyi çalışıyorlar.. E ne yapsınlar IMF bütün gelir kaynaklarına kota koydu, onlarda bu tip aktivitelerle para arıyorlar.. Dediğiniz gibi yakında Avrupalı zenginleri çekmek için "şehirde kelle avı" falan düzenletebilirler.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Beni asıl üzen ise "hayvanları uzaktan seven sahte cevreci"cümlesi oldu sayın Roland.Zihniyetin acımasızlığı insanın içini burkuyor.Demek ki hayvanları bir kurşun atımlık yakınlıkta seven çevrecilerden mi olmak gerekiyor? Hayvanları tabii ki uzaktan hemde çok uzaktan seyretmek gerekiyor.Dogal yaşamlarına saygı göstermek insani bir degerdir.zaten biz bu kıstasları aşmış olsaydık Ülke olarak bu kadarda ucuzlamış olmazdık. Dogal yaşama saygı gösteren bir kişinin insan haklarını ihlal etmesi düşünülemez bile. Belki de ben yanılıyorum. |
|
| #4 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Orman bakanında böyle bir zihniyet olduğu sürece, bu ülkede doğal hayat yaşayabilirmi? __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|