| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Oturmuş, internetten haberleri okuyordum. Bir de baktım ki Zekeriya Hocam hackerlara fetva veriyor ve diyor ki: ''İslâm dinine ve Türk milletine zararlı olanlara karşı hackerlık yapılabilir ve bu sevap olur.'' Acaba haklı mı ne dersiniz ? Haberin devamı: http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=96993 __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-07 00:38 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sayin Zekeriya Hocamiz herhalde "medya maymunlugu" liginde cikis yakalamaya calisiyor. :D |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Zekeriya Beyaz ne aciklarsa aciklasin onu seviyorum .Adamin tipi sempatik Döngel kerhanesinde de yorumlari vardi. Özellikle Takim elbisesi cok hosuma gitmisti... |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Yalniz suda cok ilginc bir nokta nerden nereye dedirtiyor. Önceden ilk ciktiginda Z. Beyaz baya düzeyli programlar falan derken adam sanki böyle Türk filmlerindeki gibi önce Assolistken 3 sinif pavyonlara düsen sanatcilar gibi görünüyor gözüme. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|