"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İlginç bir istatistik / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise , Fransa'da 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise, Türkiye'de 7 bin saglik kurumu... 77 bin cami . kaynak: internette bir cok sitede var... Bir yerde okumadim internette rastladim Kaynak : http://www.aleviyol.com/yolalevi/content/view/1742/2/ tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-01-07 20:37 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| 77 bin cami kaç sene de yapılmış? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| |
|
| #4 | |
| Cumhuriyetin üstüne yıkılmayabilir.... ______________ Öyle olsa dahi bu ayıplanacak bir şey değildir....İhtiyacın giderildiği noktada milletin istekleri ağır basar... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #5 | |
| Ilginc bir istatistik gercekten. Ben ufaktim haftada en az 3 kere yasli adamlar ellerinde makbuzla gelirdi camiye yardim diye Ufaktim kovmustum bir tanesini sonrada vicdan azabi cekmistim. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Alıntı:
Ayrıca bu ülkelerin nüfuslarını, sahip oldukları sağlık kuruluşlarına kabaca bir oranlayın isterseniz. Bu durumda ihtiyaç konusu daha da açığa kavuşacaktır. Şöyle de bir örnek vereyim: Bursa'da yeni yapılan bir caminin duvarında 4 aydır "Camimizde cuma namazları kılınmaya başlamıştır" diye bir yazı asılı. | |
|
| #7 | |
| Mesele kac yilda yapildigindan daha cok hala yapilmaya devam etmesi Roj u hev Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-07 09:34 . |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Bende İstanbul'da bir hafta da 3 farklı yerde bulunuyorum, vakit bulupta gidebilirsem cami'ye namazı(yer olmadığından dolayı) avluda kılıyorum... ___ İhtiyaçlar bölgelere göre farklılık göstermektedir bir bölgeden çıkıp yapılan genelmeler yanıltıcı olur... __________ Sağlık merkezi ihtiyacı olan bölgelerimizde vardır mutlaka ama cami'lerde vakıfların ön ayak olması bu orantısızlığın sebebi olabilir diye düşünüyorum... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #9 | |
| Zübük filmi aklima geldi orda Lise yaptirmak istiyorlardi. Zübük Cami yaptiriyordu ya zorla... ![]() |
|
| #10 | |||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
Cami ve din düşmanlığınız sizi yanlış yönlendiriyor ve yanlış bilgiler bulduruyor! Bakın Türk Tabibler Birliğinin 2002 yılı istatistiklerinden bir bölüm: "Tablo.44: Türkiye’de Sağlık Bakanlığı Kuruluşları (2002) Kuruluşun Adı ve Sayısı Devlet Hastanesi 668 Sağlık Ocağı 5.936 Sağlık Evi 11.740 Semt Polikliniği 40 AÇS / AP Merkezi 299 Verem Savaş Dispanseri 272 Deri-Tenasül Hast. Dispanseri 12 Hava Limanı Sağ. Dnt. Merk. 16 Hudut Sağlık Denetim Merk. 16 Sahil Sağlık Denetim Merk. 48 Sağlık Meslek Lisesi 280 R. Saydam Hıfz. Merk. Başk. 1 Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü 7 İl Halk Sağlığı Laboratuvarı 79 İlçe Halk Sağlığı Laboratuvarı 31 Sıtma Enstitüsü 2 Sıtma Kontrol Laboratuvarı 6 Sıtma Laboratuvarı 80 Sağlığı Koruma Yeri 2 Liman-Şehir Bakt. Mües. 2 Ana Donanım İkmal Böl. Müd. 1 Donatım Bölge Müdürlüğü 18 Donatım İl Müdürlüğü 5 Kaynak: SB (2004), “Sağlık İstatistikleri, 2003”. http://www.ttb.org.tr/kutuphane/istatistik2006.pdf Gördünüzmü, Türkiye'de sağlık kuruluşu sizin yazdığınız gibi değilmiş. Cami sayısıyla sağlık kuruluşu sayısını karşılaştırmak doğru bir yaklaşım değildir. sağlık ocağı da yapılsın, hastane de yapılsın, okul da yapılsın ama cami de yapılsın, cami fazla diyerek içinizdeki din düşmanlığınızı ortaya çıkarmayın arkadaşım. Cami ve din düşmanlığınız gözünüzü karartmasın, gerçekleri görün. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-07 10:15 . | ||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|