Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Şikayetlerim nereye gidiyor?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski09-01-07, 12:00  #1
zcakmak
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Şikayetlerim nereye gidiyor?

Merhaba

Az önce forumda nezaket dışı bir üslup kullanan bir forumcuyu rapor ettim ancak yazımı hiç bir yerde bulamıyorum. Şikayetlerim nereye gitmektedir acaba?Ayrıca şikayet ettiğim forumcu daha sonra ne gibi uyarılar alıyor ve neden şikayet eden kişiye geri dönüm olmuyor?

zcakmak Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-07 12:02 .
zcakmak is offline  
Eski09-01-07, 12:18  #2
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Sevgili Dostum sikayetler mesaj olarak moderatörlerin görebildigi forumdan ayri bir panel var oraya gidiyor. Orada Moderatörler mesajlarini okudukdan sonra gerekeni yapiyorlar. Yani yazdigin sikayetler forumda herhangi bir yerde görünmüyor...Ama icin rahat olsun hizli ve caliskan arkadaslar ve gereken bir sey varsa hemen yapiyorlar.
Roj u hev is offline  
Eski09-01-07, 12:20  #3
zcakmak
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:
Sayın Roj u hev şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sevgili Dostum sikayetler mesaj olarak moderatörlerin görebildigi forumdan ayri bir panel var oraya gidiyor. Orada Moderatörler mesajlarini okudukdan sonra gerekeni yapiyorlar. Yani yazdigin sikayetler forumda herhangi bir yerde görünmüyor...Ama icin rahat olsun hizli ve caliskan arkadaslar ve gereken bir sey varsa hemen yapiyorlar.

Sayın Roj u hev,

Teşekkür ederim.
Eski10-01-07, 15:05  #4
sosyologgg
Dergi Felsefe Sorumlusu

sosyologgg'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: yerküre

Arkadaşlar raporlanan mesajlar bölümü var yalnızca moderatörlerin görebildiği.Gereken işlemler ilgili bölüm moderatörü ya da genel moderatörler tarafından yapılmaktadır.Bilgilerinize...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)