| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Şikayetlerim nereye gidiyor?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Merhaba Az önce forumda nezaket dışı bir üslup kullanan bir forumcuyu rapor ettim ancak yazımı hiç bir yerde bulamıyorum. Şikayetlerim nereye gitmektedir acaba?Ayrıca şikayet ettiğim forumcu daha sonra ne gibi uyarılar alıyor ve neden şikayet eden kişiye geri dönüm olmuyor? __________________
Teşekkür ederim, zc.. zcakmak Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-07 12:02 . |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Sevgili Dostum sikayetler mesaj olarak moderatörlerin görebildigi forumdan ayri bir panel var oraya gidiyor. Orada Moderatörler mesajlarini okudukdan sonra gerekeni yapiyorlar. Yani yazdigin sikayetler forumda herhangi bir yerde görünmüyor...Ama icin rahat olsun hizli ve caliskan arkadaslar ve gereken bir sey varsa hemen yapiyorlar. |
| #3 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Sayın Roj u hev, Teşekkür ederim. __________________
Teşekkür ederim, zc.. | |
| #4 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Arkadaşlar raporlanan mesajlar bölümü var yalnızca moderatörlerin görebildiği.Gereken işlemler ilgili bölüm moderatörü ya da genel moderatörler tarafından yapılmaktadır.Bilgilerinize... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|