"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Matüridilik? Arkadaşlar Matüridilik hakkında bilgisi olan var mı?Varsa benimle paylaşırsa sevinirim. __________________
Delinse yer, çökse gök, yansa kül olsa dört yan Yüce dileğe doğru yürürüz yine yayan. Moskoflardan, yankeden, masonlardan yılmayan Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz. |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Matüridîlik, ünlü Türk bilgini Matüridî'nin, Hanefî Mezhebi nin kurucusu İmam-ı A'zam 'ın açtığı yoldan yürüyüp, aklı ön plâna alarak geliştirdiği inanç sistemidir. (http://tr.wikipedia.org/wiki/Mat%C3%BCridilik) Ne yalan söylim ilk defa senden duyuyorum bu kelimeyi. __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Matüridin Türk imamı olması aklın ön plana çıkarılması beni cezbeden unsurlardı şimdi daha çok bilgi sahibi olabilirim teşekkürler... __________________
Delinse yer, çökse gök, yansa kül olsa dört yan Yüce dileğe doğru yürürüz yine yayan. Moskoflardan, yankeden, masonlardan yılmayan Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|