| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Forum dili/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Forumda Türkçeden başka dille yazışmak,ayrılıkçı nickler (rumuz)ve avatarlar(resim) kullanmak doğrumudur? |
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Nick konusunda herhangi bir yaptırım söz konusu değil. Kullanıcılar argo, küfür ve rencide edici bir nick olmadıktan sonra dilediği nicki kullanabilmektedirler. Aynı durum avatarlar için de geçerlidir. Ancak forum genelinde, ingilizce bölümü hariç türkçe dışında başka bir dille yazı yazmak yasaktır. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ayrılıkçı nick ve resim olduğunu anlamaya yarayacak net kriterlerimiz olsa, bu konunun da yasaklanacağından emin olabilirsiniz. Yine de "rahatsızlık" veren nick ve avatarları ( hatta imzaları) bize iletmeniz yararlı olabilir. Bu tür avatar, nick ve imza kullanan kişilerin bu rahatsızlıklar karşısında daha duyarlı davranacaklarından kuşku duymuyorum. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bence hiç yazılmaması gereken bir mesaj . Çünkü Türkçe bilen bir Çinli forumlara tartışmak için katılırsa adı çince avatarı da Çin bayrağı olursa O üyeyi ayrılıkçı mı ilan edeceğiz. :154 |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| SN.Kehleti, ben Ayrılıkçı (Türk vatandaşı) dedim,Çinlinin ne ilgisi var bununla? Ayrıca isim vermeye gerek duymuyorum.Rahatsızlık duyulmamışsa problem yok demektir. Selamlar. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|