"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| DHKP-C'nin sağ kolu yakalanmış / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bunların terör örgütü olmadığını iddia edenler var mı hala? önce konuya böyle girelim... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| DHKP-C ile PKK'nın yedikleri içtikleri ayrı gidiyor mu onu konuşalım derim ben. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Tam anlamıyla safsata. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #5 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Ben de size şunu sormak isterim ''terör'' yada ''terörist'' nedemek? __________________
.. sanatçının karesinde yaşam bir yerde biterken diğer yerde başlangıç yaratır.. sancılı geçen çözümsüzlüğünde yeni bir son yeni bir başlangıç doğar .. | |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| DHKP-C ile PKK arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz?Her ikisininde siyasal ideolojileri bağdaşmıyor. |
|
| #7 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Sadece bir dönem ortak eylem anlasmasi yapmislardi onunda gecerliligi artik yok. Sanirim bundan bahsediyorlar. doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-01-07 10:40 .Sebep: Silinen mesajlara yorum bölümü silindi. |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| orgut hakkında bir bilgim yok ......... ama pkk ile bağlantısı olduğunu sanmıyorum..... orgut tamamen abd karsıtı die biliyorum ben o zaman pkk ile nasıl aynı yola girsin ki? __________________
Yaşasın Tam Bağımsız Ve Gerçekten Demokratik Türkiye |
|
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kürtlerin hakkını savunan bir örgüt olarak tanımladıkları pkk ile niye aynı yola girmesinler? __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Aradaki farka dikkat edip ona göre yorum yapmamız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|