"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayvanlar depremi önceden hisseder mi? | |||
| Evet. Kesinlikle hissediyorar | 7 | 87.50% | |
| Hayir. Böyle birsey imkansiz | 1 | 12.50% | |
| Oy Verenler: 8. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bugün bir arkadaslar baya tartistik. Ben acikcasi inanmiyorum hissedebildiklerine ve merak ediyorum bu konu ile ilgili bilimsel bir calisma var mi? Arkadasimin iddiasi ise; Hayvanlarin deprem öncesi cok huzursuz olduklari ve bunlara dair olaylarin anlatildigi yönünde. Benim kanaatime göre bunlarin hepsi halktan duyulmus yasanmis seyler ama bilimsel acidan bir ispat niteligi tasimiyor. Siz ne diyorsunuz bir fikriniz var mi yada bunlarla ilgili tezler yada anti-tezler? |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2006
| Bence hissedebilirler. Aslında insanlarda hissedebilir, huzursuzlaşabilir, değişik duygular içersinde olabilir. Ama her zaman buna bir anlam veremez... Dünyanın da enerji hatları vardır, tıpkı insanı saran damarlar gibi. Bu enerji hatları enerji artışında ya da azalışında elbette çevresinide olumlu ya da olumsuz etkileyecektir. Eminim bu hissiyatı oluşturan budur. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Hangi hayvanlar olduğuna bağlı. Hamstarların sarsıntılara hassas olduğuna inanıyorum, depremden birkaç dakika önce verdikleri tepkilerden depremi önceden sezdikleri ortaya çıkıyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bununla ilgili bilimsel bir arastirmayi duyan yada rastlayan var mi arkadaslar? |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|