| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Müzik ruhun gıdası ise../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| müzik ruhun gıdası mıdır? eğer bir gıda ise en çok neye benzetirsiniz? tad olarak,size verdiği mutluluk olarak..vs. (yiyecekler den) zor bir soru olmadı umarım ![]() ilk cevabı ben vereyim.. sabah kahvaltıda hazırlanmış sucuklu yumurta'nın verdiği tad ..ımmmm..işte bu |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Müzik aslında su gibi bizim hayatımızda ama farkında değiliz. Sizin isteğinize göre benzetme yapacak olursam; klasik müzik; hoş sohbetli huzurlu ve güzel bir kahvaltı ![]() rock müzik ; kaygısızca yapılan ve özensizce ketçaplanan bir makarna ile esofmanlarla tek kişilik kanepede kaykılıp yeme senfonik metal/rock ;mum ışığında leziz bir akşam yemeği (klasik müzik de buna uyabilir) tadında.. bu arada müzik deyince aslında alkollü içecekler daha güzel eşleştiriliyor.Örneğin; rakı - arabesk, fantezi bira - pop, hiphop şarap - metal, rock :D sanki bu tarz müzikler bu içkilerle özdeşleşmiş gibi size de öyle gelmiyormu?:D __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
',böyle bir konu açılsada içimi döksem' gibisin den bekliyordunuz sanırım çok güzel yazmışsınız 'rock müzik ; kaygısızca yapılan ve özensizce ketçaplanan bir makarna ile esofmanlarla tek kişilik kanepede kaykılıp yeme' bu benzetme de hoştu | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| çay,,, müzik beni dinlendirir, yeniler.... ![]() |
|
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Çilek ![]() en sevdiğim meyvedir. Müzik de öle dinlerken çok mutlu olurum ve doymam. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| "hangi gıda maddesidir" pek bir fikir yürütemiyorum, ama çay ve sigarayla iyi gittiği kesin ![]() |
|
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| halk müziği = cafe crown karamelli. ikisinden de hiçbir zaman vazgeçemem ![]() sevda şarkıları = üst üste yakılan sigaralar. ben böyle yaşamak zorunda mıyım yaw. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Güzel bir soru.Bence tadi hiç bir şeye benzetilemez çünkü ruhumuzu dinlendiren başka hiç bir gıda olamaz ![]() |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bence müzik tarzına göre değişir.Dinleğim kişi İbrahim Tatlıses ise sigara diyorum. |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Tadi şarkiya göre degişir tabi ama ,genelde bir kahve yaninda güzel olurdu.. Şarki dinlerken insanin ruhunu dinlendiriyo.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|