"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Sevdiğiniz cisimler ? evet arkadaşlar..maksat eylence olsun diye bir konu açtım... Buraya hayattaki sevdiğimiz eşyalarınızı yazıyoruz.Ben şöyle başlıyorum: Playstation'ım ve Bilgisayar'ım :D Sizin en çok sevdiğiniz EŞYANIZ nedir? Saygılarımla.... tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-01-07 18:29 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ailem,bilgisayarım ve hayatım.. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| En sevdiğim şey ne acaba? Bilmem belki de benimdir. ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-01-07 23:42 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: ankara
| Kum saatleri... __________________
Bu ülkenin bir toprağı vardı işleyemedik,insanların ruhu vardı besleyemedik..Şimdi hasat zamanı gelmiş ne ektik ki ne biçeceğiz? |
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Cep telefonum Saatim(manevi degeri var) Ipod(bozuk olsada) __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| playstation2'mi severdim artık onu sevmiyorum çünkü playstation3 çıktı yazın alınca ps3 en sevdiğim cisim olacak |
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Telefonum Sigara kutum Mumlarım __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #8 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| mp3 çalarım, yüzüğüm(manevi değeri çok büyük benim için) ve küpem. __________________
Babam AKP'li olsaydı evi terkederdim. Her şeyi olurum, Müslüman olmam. |
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kendini cisimleştirmek aslında ne kadar da keyif verici, bedeni beden olarak görebilmek, onu sadece maddenin katılaşmış bir hali olarak görebilmek. Karmaşık mikro-makro sistemlerin yalın devinimini izlemek, devinim zincirinin içinde önemli bir hiyerarşik basamakta bunu bilinçli olarak duyumsamak. Bunu duyumsayan, rahatlıkla benim diyebilecektir. Duyumsamamayı benimseyense, "ruhunun" benimsediğini söyleyecektir. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| odamdaki küçük topum Sıkıldıkça ne şutlar, ne çalımlar, ne aşırtmalar![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|