"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sekste partneri.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Seks duygu mu?,ihtiyaç mı? | |||
| Partnerime mutlaka aşık olmalıyım | 36 | 49.32% | |
| Aşık olmam gerekmez,sadece bir ihtiyaç | 37 | 50.68% | |
| Oy Verenler: 73. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Sekste partneri... Bir erkek olarak söylüyorum,partnerime mutlaka aşık olmam lazım,sevmem yeterli değil aşık olmadığım bir kişi ne kadar seksi olursa olsun hakkında cinsel anlamda birşey düşünemiyorum.Hiç bir hayat kadınıyla beraber olmadım bu sebeble.Bu işi fiziksel bir ihtiyaç olarak değilde ,aşkın doruk noktası olduğunu düşünüyorum.Bence seks yaşanmadan biten bir ilişki de aşk tam olarak yaşanmamıştır. Sadece bende mi böyle acaba yoksa gerçekten benim gibi hisseden var mı? Sıradan bir kadınla seks yapılır mı? SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| seks bir ihtiyaçtır.. partnerinizin aşık olduğunuz yada sevdiğiniz kişi olması seksi sadece anlamlı kılar.. onun dışında cinsel ilişkiye başka anlamlar yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum.. yani seksi, aşkın doruk noktası olarak tanımlamak da yanlış.. çünkü zaten aşk, sevgi bunların hepsi düşüncede başlayıp düşüncede biten şeylerdir.. diğer herşey tuzdur, biberdir.. bilmem anlatabildim mi.. ![]() |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Açıkçası anlayacak birşey yok siz seksi ihtiyaç olarak görüyorsunuz,ben daha farklı anlamalar yüklüyorum,bence böyle daha seksi ![]() __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... | |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| seks ihtiyaçdır.tanımadığınız kişiylede yapabilirsiniz. ama seks yaptığınız kişiyle aranızda bir bağın oluşmasınıda sağlar ve sevmeyede başlayabilirsiniz... ilginç bir durum ama gerçek böyle. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Aşık olmadığım biriyle asla(!) yapamam.. ..... Aslında aşık olduğum biriyle de hiç yapamam... ...... Acayip bir şey. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-01-07 15:01 . |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Eee ne yapıcaksınız o zaman ![]() __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bana göre seks bir ihtiyaçtır.Biriyle beraber olmak için aşk gerekmez.Zaten seks yapmak için aşkı şart kılarsak erkekler baya sorun yaşar gibime geliyor :D __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şİmdi bana bu duygulara ihanet gibi geliyor, aşık olmadığım birisi olunca da aşık olduğum birine ihanet gibi.. _____ Zamanla olgunlaşacağım.. ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Erdi arkadaşım senin ortasında kaldığın karışık duyguları zamanında bende yaşadım.Aşık olduğum insanın yüzünü sonradan görünce anladımki ben yapmadım ama başkası yapıcak.İnşallah sen benim yaşadığımı yaşamassın.Bunun içinde sen aşk için dert etme hayat devam ediyor...Aşık olmadığın biri için diyeceğimse ;o sana kalmış durum istersen aşabilirsin.Nasıl olsan tanımıyosun yapsan bişey far etmez sen işin zevkine bak ![]() __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Evlenmeden olmaz ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|