Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Forum eskisi gibi değil !

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski13-01-07, 14:18  #1
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006
Forum eskisi gibi değil !

Yazıyaz'a ilk üye olduğum gün, tamam, tam benlik bir forum demiş, büyük bir zevkle önce yazılanları okumaya sonra da aynı zevkle yorum yazmaya başlamıştım.Ama şimdi aynı zevki alamıyorum.

Önce forumda belirgin bir soğuk savaş yaşandı, onu başarılı bir şekilde halletiniz ama şimdi de yazıyazı yazıyaz yapan üyeler yok.
Forum artık eskisi gibi gelmiyor bana.
Onlar olmadan diğer forumlardan fazla bir farkınız kalmadığına inanmaya başladım.

Bence eski üyeler bir şekilde geri getirilmeli yoksa daha fazla üye kaybedeceğinize inanıyorum.
Eski13-01-07, 14:56  #2
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Bence her forumda giden gider. KAlanlar ise yoluna devam eder. Ben forumdan memnunum...
Roj u hev is offline  
Eski13-01-07, 15:10  #3
barış

Sayın roj u hev siz geçen ayın sonunda üye olduğunuz için ondan önceki forumda yapılan tartışmaları- kaliteyi-sıcaklığı fazla bilmiyorsunuz.
Şuanda öyle değil ve ben hiç memnun değilim.

Giden gider,kalanlar ise yoluna devam eder düşüncesi bu foruma ters.
Forumda biz aileyiz mantığı izleniyor.

Ayrıca asıl üyelerin geri getirilmeye çalışılmasına neden itiraz ettiğinize bir anlam veremedim.
Eski13-01-07, 15:13  #4
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Itiraz etmedim.Isteyen geri gelebilir. Fakat gitmeyi göze alanlarin bence dönmemesi gerekir. Mesela bu gidenler icin bu kadar üzülmüssün belli sen niye gitmedin onlarla?
Roj u hev is offline  
Eski13-01-07, 15:18  #5
barış

Benim niye gidip gitmediğim sizi ilgilendirmez ve bunun hesabını sormak da size düşmez.

Ben giden arkadaşların sorunlarının halledilip geri getirilmesini isterken sizin izlediğiniz tutuma bakın.

Ben modaretör arkdaşlara sesleniyorum:
Eğer giden arkadaşları geri getirmek için elimden bir şey geliyorsa ben yapmaya hazırım.
Başka türlü bu forumun kalitesini daha fazla koruyabileceğini sanmıyorum.

barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-01-07 15:38 .
barış is offline  
Eski13-01-07, 15:21  #6
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Alıntı:
Sayın Barış_Akar şöyle demiş:

Mesajı Göster
Benim niye gidip gitmediğim sizi ilgilendirmez ve bunun hesabını sormak da size düşmez.

Ben geri giden arkadaşların sorunlarının halledilip geri getirilmesini isterken sizin izlediğiniz tutuma bakın.

Eğer giden arkadaşları getirmek için elimden bir şey geliyorsa ben yapmaya hazırım.
Başka türlü bu formun kalitesini daha fazla koruyabileceğini sanmıyorum.
Kimler gitti ?
Eski13-01-07, 15:26  #7
barış

Elenorin, Balıkçı Filozof...
Yokluğunu bariz şekilde hissettirenlerden.
Eski13-01-07, 15:29  #8
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:

Mesajı Göster
Elenorin, Balıkçı Filozof...
Yokluğunu bariz şekilde hissettirenlerden.
Sayın Barış ben burdayım..

Ara sıra girip yazıları okuyorum.Yazmaya gelince eskisi kadar yazmıyorum elbet ancak gerçekten aramızdan ayrılan cok kaliteli kişiler oldu..Yine de gelenler olacaktır.Ben derim ki bu konuda forum yönetimine güvenin..

Saygılarımla..

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is online now  
Eski13-01-07, 15:34  #9
barış

Uzun zamandan beri ilk kez yazıyazda cevirim içi gördüm seni...
Kusura bakma...

Bu arada aklıma bir isim daha geldi: Norma.
Siteye ilk geldiğimde beni çok sıcak karşılamıştı yani sitedeki ilk arkadaşımdı diyebiliriz.
Onun dışında Pulsar ve şimdi aklıma gelmeyen birkaç arkadaşımız da yok onlar benim için bu forumda ilktiler ve gerçekten kaliteli insanlardı ayrıca tahmin edersin ki ilkleri kaybetmek hemen kabullenilemiyor.

Ama senin burda olmana gerçekten sevindim elenorin...
Ayrıca dediğin gibi umarım kaliteli insanlar aramıza katılır...

barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-01-07 16:55 .
barış is offline  
Eski13-01-07, 15:35  #10
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Alıntı:

Mesajı Göster

Ben geri giden arkadaşların sorunlarının halledilip geri getirilmesini isterken sizin izlediğiniz tutuma bakın.

Eğer giden arkadaşları geri getirmek için elimden bir şey geliyorsa ben yapmaya hazırım.
Başka türlü bu forumun kalitesini daha fazla koruyabileceğini sanmıyorum.
Forum Duyurular bölümünde gidenlere forum yönetiminin geri gelmeleri yönünde bir cagrisi olmustur. Bunun disinda gidenleri kendi tercihleri ve kalanlarin kendi tercihleri dogrultusunda bir kalis veya bir kopus olmustur.

Forum hayati böyledir. Bir sürü giden olur,bir sürü gelen olur. Hatta bazen bir iki kisinin gidisine baskalarida katilir ve onlarla giderler yeni forum kurarlar vs. Ama bence yönetim yapacagi cagriyi yapmistir.

bununla ilgili yönetimden birseyler beklenmesi bence yanlistir. Forumun suanki düzeyinden memnun olmayanlar,giden arkadaslarinin yerini doldururcasina foruma katkida bulunmayi denemelidirler. Tabi bunlar benim kisisel fikrimdir

Ayrica gercekten söyle forum gecmisi olanlar yöneticilik yapanlar falan bilirler.

EGerki adminle gecinemiyorsan(bakin yönetimle demedim adminlerle dedim) yöneticilige soyunmayacaksin. Cümkü ilerde sorun ister istermez cikiyor ve yollar ayriliyor.

Bilmiyorum burada ne baglamda bir ayrilik yasandi fakat duyurular bölümündeydi okumustum yönetimin cagrisini...
Roj u hev is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 17:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)