![]() |
| ||||||||||||||||||||
Haber | Ltfen Kurallar Okuyunuz. Yeni yelerimizin Dikkatine! Uyarlar ve Uyar Puanlar
Yazyaz letiim | ||||||||||||||||||||
| "Seviyenin olmad yerde ne zgr dnce, ne de demokratik bir ortam oluabilir." | |||||||||||||||||||||
| Yazyaz Forum'a hogeldiniz. Bir dakikanz ayrarak Trkiye'nin en zgr platformuna ye olabilir ve hemen yararlanmaya balayabilirsiniz. ye olmak iin ltfen tklaynz... |
| |||||||
| Trkiye Siyaseti Trkiye gndemi, sorunlar ve dnceler |
| Seenekler |
| | #1 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Mar 2006
| ÝZMÝR´e, yengesi Þadan Satoðlu´nun vefatý nedeniyle, dayýsý Nazif Satoðlu´na taziye ziyaretine gelen Cumhurbaþkaný Abdullah Gül, eve girmeden önce sokakta tepki gösterildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12001884.asp?gid=229 ![]() "Bu ülkedede neler oluyor bilmek istiyorum. Bu insanlar sizi neden alkýþlýyor anlamýyorum'' Bu sözün üzerine ne denilir, bilmiyorum. Ama benim aklýma birþey geldi, onu söyleyeyim; CUK
__________________ "Yer de bizim gök de bizim, ilk de bizim son da bizim, ebed müddet silinmez, damgamýz var mülkte bizim" Oðuz Kaðan |
| |
| Sponsor |
| |
| | #2 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Feb 2007 Bulunduu yer: Ankaraveistanbul
| ne terbiyesiz bir davranýþ bu böyle hiyerarþi denen birþey var ... biz buna çemkirmek deriz ! senin ülkenin insanlarýnýn seçtiði bir cumhurbaþkanýna sokakta el kol hareketleriyle yüksek sesle konuþmakta ne demek... ! girersin sýnava yüksek not alýp atanýrsýn iþte o kadar !
__________________ Tüm yeryüzü vatanýndýr . Erasmus |
| |
| | #3 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jul 2007 Bulunduu yer: Ýstanbul- Kocaeli
| Genç kýzýn yaptýðý gövde gösterisi ve popülerlik kazanmaktan baþka birþey deðil. Lisan üstü eðitim yapmýþ birinin iþsiz kalmasý gibi bir olasýlýk düþünemiyorum. Lisans mezunlarý iþsiz kalabilir ama o genç kýz için bu durum söz konusu deðil.
__________________ son gerçek yoksa son otorite de yoktur. |
| |
| | #4 (permalink) | |
![]() yelik tarihi: May 2008
| Alnt:
Benim seçtiðim cumhurbaþkaný benden üstün biri deðil o da insan.Yüceltin hemen efendim o yeni peygamberiniz. Kalmadýðýný nasýl söyleyebiliyorsunuz.Evet dediðiniz belli meslekler için geçerli.Bir týpta geçerlidir bu fakat öbür alanlarda torpil torpil torpil baþka þans yok!
__________________ Tekrar aranýzda olmaktan çok mutluyum... Umarým bir daha ayrýlmak zorunda kalmam. | |
| |
| | #5 (permalink) | ||
| Uzakla?t?r?ld? yelik tarihi: Apr 2007
| Alnt:
Alnt:
| ||
| |
| | #6 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jul 2007 Bulunduu yer: Ýstanbul- Kocaeli
| bakýn bu ülkede aklýný kullanan insan iþ yapar. O küçümsenen çiftçilik varya dünyada yapýlacak en güzel iþtir. Patronun olmaz, karnýný doyurursun, stres derdin yoktur.
__________________ son gerçek yoksa son otorite de yoktur. |
| |
| | #7 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Feb 2007
| Master yapýp iþsiz kalan geri zekalýnýn önde gidenidir lafý gerçekten çok boþ. Bu ülke de maalesef yurt dýþý maddi imkan gerektirir. Büyük þirketlerin çoðunun artýk kendi üniversiteleri var, genelde oralardan alýyorlar elemanlarýný. (istisnalar olabilir tabi) Çok ileri bir seviyede olmanýz lazým farkedilebilmeniz için baþvurduðunuzda. Ayrýca "kýytýrýk" fakülteleri kim açýyor? Her ile üniversite açmak gibi bir saçmalýk yapýlmadý mý bu ülke de? Madem kýytýrýk bölümden mezunlar hiçbir iþe yaramayacak ne diye açýlýyor? Nedenini söyleyeyim. "Üniversite açtýk" diyorlar, iyi birþey yapmýþ gibi. Nüfusun bir kýsmý "öðrenci" gözüktüðünden iþsizlik oraný normalden daha düþük gözüküyor. Tepkinin nasýl olmasý gerektiði konusunda tartýþýrým tabi ki de; ama "sosyal devlet" ilkesi gereði, tüm vatandaþlarýna hayatýný idame ettirecek bir gelir saðlamak zorundadýr devlet. Devleti de siyasal iktidar ve Cumhurbaþkaný yönetiyorsa eðer, idare olarak bunlara dert yanmak, tepki göstermek bana göre normaldir. Saygýlar...
__________________ Ýzm'ler idrakimize giydirilen deli gömlekleri.Ýtibarlarý menþe'lerinden geliyor. Hepsi de Avrupalý... Cemil Meriç |
| |
| | #8 (permalink) | ||
| Alnt:
Alnt:
| ||
| |
| | #9 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jul 2007 Bulunduu yer: Ýstanbul
| Vahþi kapitalizmin dumura uðrattýðý bu nice parlak beyinler artýk isyan noktasýnda haklý olarak en demokratik tepkisini sunuyor ülkedeki söz sahibi her cenaha Bu hususta aslolan sorunu göremeden bu kiþiye "çalýþsaydýn kazanýrdýn, lisansüstü eðitim görmüþ ve iþ bulamýyorsan sorun sende" gibi tepkiler özelde ülkemizin genelde tüm dünyaya sirayet eden neo-liberal politikalarýn tahrip gücünden bihaber olduðumuzu gösterir. |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Alnt:
| |
| |
Konuyu Toplam 1 ye okuyor. (0 Kaytl ye ve 1 Misafir) | |
| Seenekler | |
| |