Haber Ltfen Kurallar Okuyunuz.
Yeni yelerimizin Dikkatine!
Uyarlar ve Uyar Puanlar  
Yazyaz letiim

"Seviyenin olmad yerde ne zgr dnce, ne de demokratik bir ortam oluabilir."

Yazyaz Forum'a hogeldiniz.
Bir dakikanz ayrarak Trkiye'nin en zgr platformuna ye olabilir ve hemen yararlanmaya balayabilirsiniz.
ye olmak iin ltfen tklaynz...

Geri git   Yazyaz Forum > Siyaset > Trkiye Siyaseti

Trkiye Siyaseti Trkiye gndemi, sorunlar ve dnceler

Seenekler
Alt 04-07-09, 16:10   #21 (permalink)

aytac2961 - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: Mar 2006

Alnt:
Sayn DaNgER25 demi ki; Mesaj gster
Sayýn cumhurbaþkaný kendine yakýþýr þekilde davrandý.alçakgönüllülüðünden ve hoþgörüsünden asla taviz vermeyen birisi.konuyu açan arkadaþ iþine yarar kýsmý deðil mümkünse haberin sonunu da versin.
Haklýsýn arkadaþým fakat bu haber daha bugün yayýnlandý; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12001884.asp?gid=229

Hoþgörülü olmak güzel fakat Sayýn C.Baþkanýmýz Gül'ün iþgal ettiði makam tebessümler daðýtýp milletine hoþgörülü davranýp halkýnýn sevgisi kazanýp öylece hiçbirþey yokmuþ gibi mölül mölül bakma makamý deðil...

Ýcra makamýný iþgal edenler o makamýn hakkýný vermek zorundalar...

Sponsor
Alt 04-07-09, 17:02   #22 (permalink)

FatmaSeher - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: May 2007
Bulunduu yer: Ýzmir

Alnt:
Sayn DaNgER25 demi ki; Mesaj gster
Sayýn cumhurbaþkaný kendine yakýþýr þekilde davrandý.alçakgönüllülüðünden ve hoþgörüsünden asla taviz vermeyen birisi.konuyu açan arkadaþ iþine yarar kýsmý deðil mümkünse haberin sonunu da versin.
Ne yani Tayyip Erdoðan gibi , "Ananý da al git" mi ? deseydi..

Korumlarýna karga tulumba mý attýrsaydý?

Hatta göz altýna aldýrsa mýydý ?

Lütuf mu göstermiþ oluyorlar?

...
Köylüye Toprak, Millete Birlik, Vatana Bütünlük . Ýþte çözüm diye buna denir
FatmaSeher isimli ye imdilik offline konumundadr  
Alt 04-07-09, 20:20   #23 (permalink)

siyau - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: Feb 2007
Bulunduu yer: Ankaraveistanbul

dünyanýn heryerinde iþsizler var haksýzlýða uðrayanlar var bunu çözmenin yolu uluorta devlet büyüklerine çemkirmek midir ?
Alt 04-07-09, 20:26   #24 (permalink)

37-esref - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: Sep 2007

En dogrusu Köks´den cikmamasi. 7 senecik otursun oturdugu yerde o zaman tepki gösterilme firsatida dogmaz. A.N.Sezer ne güzel kösk´de yazlikdan cok dinlendi.
Alt 04-07-09, 21:51   #25 (permalink)

Aristo - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: Dec 2007
Bulunduu yer: Dünya'da bir yerdeyim

Kýzýn yaptýðý popülizm, þov!

Peki onu susturmak gerekir mi? Kesinlikle hayýr! Demokratsan eðer býrakacasýn konuþacak, tepkisini gösterecek! Ama bana samimi gelmedi, þov yapýyor! Yahu akýllý olana, kafayý çalýþtýrana, çalýþkan olana bu ülkede her zaman ekmek var! Aðlayan, baþarýsýz olan kýlýf arýyor, suçlu arýyor!

Yahu bu ülkede en sinir olduðum cümle kalýplarýndan birisidir bu "Nerede bu devlet"

Devlet don fabrikasý mý kuracak, tekel fabrikasý mý? Devlet fabrika iþletmekle mükellef deðildir, iþ kurmak, ticaret yapmak sivillerin sermayedarlarýn iþidir! Devletin iþçiye ekmek vermek, iþ vermek gibi bir görevi sorumluluðu olamaz!

Bir de þu var, bu 4 senelik üniversite bitirenler istiyor bekliyor ki hemen tepeden hooop 2000 lira ücretle 9-6 iþe baþlayalým. Yok böyle bir þey... Okudun mürekkep yaladýn diye o kadar uçuk ücretler isteyemezsin, iþ seçiyorlar sonra neden iþ bulamadýk diyorlar...

Ben 23 yaþýndayým, ikinci üniversiteyi okuyorum, açýk öðretim de olsa, genede iþyerinde iþ öðrenmek adýna bulaþýk yýkýyorum paspas da çekiyorum evrak da iþliyorum ve hiç gocunmuyorum üstelik üç kuruþa...
Alt 04-07-09, 23:00   #26 (permalink)

siyau - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: Feb 2007
Bulunduu yer: Ankaraveistanbul

emekle para kazanmanýn ayýbý olmaz sayýn aristo; kutlarým sizi... ayrýca üniversite bell bir alanda eðitim yapmanýn adýdýr devlet her mezuna iþ vermekle yükümlü deðildir
Alt 04-07-09, 23:50   #27 (permalink)

yelik tarihi: Jul 2007
Bulunduu yer: Ýstanbul

Þayet bu düzenle deðerlendirirsek evet bu insan iþ bulma konusunda kendi hünerleri ,kazandýklarý ve sahip olduðu ensesi kalýn amca ve dayýlarý ile iþ bulma mucizesini yaratabilmeliydi. Sistem her koyun kendi bacaðýndan asýlýr þiarýný yýllar yýlý söyler, söylemese dahi yaþatarak gösterir en vahþi haliyle! Asýl beni üzen tarafsa bu bencil þiarý dillerine dolayan, kendi edindiklerini baþkalarýnýn da edinmesi gerektiðini þart koþan-gerek gören, vahþi sistemin terminolojisiyle konuþan yurdum insanlarý...
marmaramus isimli ye imdilik offline konumundadr  
Alt 05-07-09, 01:41   #28 (permalink)

sesli - ait Kullanc Resmi (Avatar)

yelik tarihi: May 2007

Baþ olmak kolay deðildir. Halkýnýn dertlerine karþý ilgisiz kalanlar da baþ olmaya layýk olabilir mi?

Kime derdini anlatacak bu insanlar? En baþtakine anlatmak herhalde en etkini diye düþünmüþler...

Baþ olmak fýstýk gibi maaþ almak, yurt dýþý geziler yapmak, elçilerin dahi olmadýðý bir ülkeye bu devletin baþý olarak gitmek deðildir.

Baþ olmak bu ülke insanlarýna hele, gençlerine iþ bulmak, onlarý mutlu etmek demektir. yapamayan istifa eder. Bunu da yapamýyor olamazlar ya. Ýþi baþaramayan istifa edebilir. Kimseyi silah zoruyla tutan yok!

Anlamazlýktan gelmek hüner deðil. Yan çizmek olur.

Gençler haklýdýr. Ýþ yok, aþ yok, bilgi desen o da son zamanlarda yok oldu...Devletin ekonomik temelleri satýldý. Suyumuzu dahi yabancýlar þiþeleyip bize satar oldu. Yatýrým bu iþte suyumuzu þiþeþe ve bize sat... Topraklarýmýzý yabancýlara 44 yýllýðýna ver gitsin.

Bu böyle olunca kimse ses vermezse, bu kýzcaðýz ses vermiþ...Ses vermek yasak mý?

Son zamanlarda yasaklar da arttý. Mahkeme kararlarý ile dinsel konularda gerçekleri yazanlar, matrak siteleri, ve daha nice siteler devamlý kapatýlarak AVRUPA NORMLARINA UYUM SAÐLANMAKTADIR.

Artýk askerleri de sivil mahkemeler yargýlamaya baþlayýnca, askerlikte ast ve üst de ortadan kalkmýþ olacak...Üstüne kýzan verir onu sivil mahkemeye....Haydiii bak AB NORMLARI BU!

Baþ bunlarý görmezse ve gençlere susun derlerse bunun sonu ne demektir?
sesli isimli ye imdilik offline konumundadr  
Alt 05-07-09, 13:19   #29 (permalink)

yelik tarihi: Jan 2008

Alnt:
Sayn aytac2961 demi ki; Mesaj gster
Haklýsýn arkadaþým fakat bu haber daha bugün yayýnlandý; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12001884.asp?gid=229

Hoþgörülü olmak güzel fakat Sayýn C.Baþkanýmýz Gül'ün iþgal ettiði makam tebessümler daðýtýp milletine hoþgörülü davranýp halkýnýn sevgisi kazanýp öylece hiçbirþey yokmuþ gibi mölül mölül bakma makamý deðil...

Ýcra makamýný iþgal edenler o makamýn hakkýný vermek zorundalar...
Hiçbirþey yokmuþ gibi derken olan ne var onu anlamadým.Cumhurbaþkanlýðý icraa yada icraat makamlýðý deðildir zaten. icraat organlarýn uyum içinde çalýþmasýný saðlayan gerekli denetlemeyi yapan ve anayasal denetimleri uygulayan kurumdur.
DaNgER25 isimli ye imdilik offline konumundadr  
Alt 05-07-09, 13:35   #30 (permalink)
Uzakla?t?r?ld?

yelik tarihi: May 2008

Hepinize yanýt vermeye çalýþacaðým:

Alnt:
bakýn bu ülkede aklýný kullanan insan iþ yapar. O küçümsenen çiftçilik varya dünyada yapýlacak en güzel iþtir. Patronun olmaz, karnýný doyurursun, stres derdin yoktur.
Tabi efendim öyledir öyle.. Bu yýlýn mahsüllerinin nasýl olduðu hakkýnda bir fikriniz var mý?
Beniim çocukluðum köyde geçti. Ýyi bilirim, çiftçilik öyle kolay bir meslek deðildir. Siz sabah yatarken biz çeltik tarlasýna giderdik.. Herneyse polemik artislik olmasýn.

Çocuðu hangi okulda okutacaksýnýz?
Duyduðuma göre benim köyümdeki okul da kapanýyormuþ.

Alnt:
Ne alaka? Adam doðru söylemiþ. Yüksekokul mezunuyum ve atandým, paramý kazanýyorum hem de devletten, hem de açýktan atama falan deðil, direkt bilgisayardan.
Ýstisnalar kaideyi götürmez sn. alpx07
Kaldý ki sizin hangi bölümden mezun olduðunuzu bilmiyorum.

Boðaziçi Ýngilizce Ede. bitirip hala iþ bulamayan arkadaþým var. Bu da mý öyle?
Hafýzanýz zayýf.. Daha 1-2 ay önce "Doktoralý iþsizler ordusu" diye bir konu vardý.
Leg0las isimli ye imdilik offline konumundadr  

Konuyu Toplam 1 ye okuyor. (0 Kaytl ye ve 1 Misafir)

Seenekler